Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiként hogy lépnél túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy lépnél túl rajta, ha a barátnőd otthagyna egy 21 éves srácért?

Figyelt kérdés

4 hónapig volt egy bomba 20 éves csajom, aki hirtelen szakítani akart, de nem magyarázta meg miért. Aztán mondták, hogy egy kis nyomi gyerekkel látták. Rákereetem Facebookon és már ki van írva,hogy a sráccal can kapcsolatban,aki a születési dátuma alapján 21 éves.

Nagyon b@ssza az egómat 36/F-ként. Mivel vághatnék vissza?

jún. 1. 10:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
#20 Sok férfi 30-40 éves korára kezd el igazán "beérni". Tudom, hogy a férfiak többsége itthon elhízott és napi 6 doboz cigit szív, meg 4 karton sört nyom el, de azért vannak olyanok is, akik 40-50, de akár 60(!) éves korukban is jó kondiban vannak és egészségesek, mint a makkom. Itt Magyarországon ebből a szempontból jó férfinak lenni, mert ha nem vagy alkoholista és láncdohányos, "neadjisten", még sportolsz is és odafigyelsz a kajára, akkor benne vagy a top 5%-ban...
jún. 1. 12:38
 22/33 anonim ***** válasza:
10%
Sok noben az vált ki vonzalmat hogy látja más nőnek is kell a pali.
jún. 1. 13:28
 23/33 anonim ***** válasza:
38%

Úgy lépnék túl rajta, hogy nem érdekelne.

Szeretem, tisztelem a nőket, de nem igazán kötődöm hozzájuk. Ha menni akar a 21 éves csókával, menjen. Annyi kikötésem lenne, hogy vissza se jöjjön, mert ha zaklatni mer, feljelentem a rendőrségen.

Aztán keresnék más csajt.

jún. 1. 13:44
 24/33 anonim ***** válasza:
89%

"akik 40-50, de akár 60(!) éves korukban is jó kondiban vannak és egészségesek, mint a makkom"

Akkor ismerkedjenek a szintén jó kondiban lévő 40-60 evesekkel.

Egy fiatal nőt sem érdekel, hogy a papi jarokeret nélkül közlekedik.

jún. 1. 13:47
 25/33 A kérdező kommentje:
Az előző exem 32 éves volt. Neki is mekkora pofon volt már, hogy beújítottam egy 20 évest. Most meg biztos ő is rajtam röhög, hogy dobott a 20 éves egy gilisztaf@szú kis takonyért.
jún. 1. 13:50
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Megérdemled. Méghogy bölcsebbek az idősebbek. Nyominger vagy és ostoba.
jún. 1. 14:10
 27/33 Noren1989 ***** válasza:
78%

És gondold el, most a 32éves exed a 20éves gilisztafaszúval, meg a 20éves exeddel hármasozik!

És közben anyud a szomszédból lesi őket maszturbékolva.

jún. 1. 14:15
 28/33 anonim ***** válasza:
72%
Az anyut én tolom közben🤣
jún. 1. 14:19
 29/33 anonim ***** válasza:
9%

"Akkor ismerkedjenek a szintén jó kondiban lévő 40-60 evesekkel."

Miért?

jún. 1. 14:30
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Mert a 20 éves kidobja, ha egyáltalán szóba áll vele.
jún. 1. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!