Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy lépnél túl rajta, ha a barátnőd otthagyna egy 21 éves srácért?
4 hónapig volt egy bomba 20 éves csajom, aki hirtelen szakítani akart, de nem magyarázta meg miért. Aztán mondták, hogy egy kis nyomi gyerekkel látták. Rákereetem Facebookon és már ki van írva,hogy a sráccal can kapcsolatban,aki a születési dátuma alapján 21 éves.
Nagyon b@ssza az egómat 36/F-ként. Mivel vághatnék vissza?
"Dugd meg a barátnőjét"
Igaz, én férfi vagyok, de ha az én exem úgy akarna nekem imponálni, hogy leqúrja a barátaimat, akkor megundorodnék tőle és megáldanám az eget, hogy megszabadultam egy ilyen Taigetosz származéktól. A nők is szerintem hasonlóan gondolják.
"most mindenki rajtam röhög"
Aki röhög rajtad, azt nagy ívben kerüld el a jövőben.
Rájött a csaj, hogy hozzá a 21 éves srác való, nem egy 40-hez közelítő pasi, aki csak a "bomba csajt" látja benne és a haverjasi előtt akar villogni.
Jól tette. Korban sem illesz hozzá.
Amúgy ez a lány nagyon durván fiatal voltál hozzád. Mit gondoltál? Meg mit gondolsz magadról? Hahoo, 4 és jön a 40, konkrétan trotty vagy már a 20 éves lányokhoz, ideje lenne a saját korosztályodnak megfelelő nőkkel ismerkedni és elfogadni, hogy elmúlt feletted az idő, és ezt nem úgy értem, nem negatív értelmben, de lassan 40-ként, már nem a 20-as kategóriás nőket kellene hajkurásznod.
Ha mégsem megy, akkor a jellemeden kell csiszolni, 20 éves, a legcsillogóbb korában van, majd pont egy emberre fogja pazarolni az idejét, majd pont egy ember mellett fog megállapodni.
Ha fiatal nőkkel ismerkedsz, ez hatványozottan benne van a pakliban, hogy szellemileg alacsonyabb szinten vannak, és bizony a fiatalabb generációnak a hűség, és a párkapcsolat fogalma már más, mint mondjuk egy 30-40-es korosztálynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!