Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiként hogy lépnél túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogy lépnél túl rajta, ha a barátnőd otthagyna egy 21 éves srácért?

Figyelt kérdés

4 hónapig volt egy bomba 20 éves csajom, aki hirtelen szakítani akart, de nem magyarázta meg miért. Aztán mondták, hogy egy kis nyomi gyerekkel látták. Rákereetem Facebookon és már ki van írva,hogy a sráccal can kapcsolatban,aki a születési dátuma alapján 21 éves.

Nagyon b@ssza az egómat 36/F-ként. Mivel vághatnék vissza?

jún. 1. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Eleve öreg voltál hozzá.
jún. 1. 11:53
 12/33 anonim ***** válasza:
81%

"Dugd meg a barátnőjét"

Igaz, én férfi vagyok, de ha az én exem úgy akarna nekem imponálni, hogy leqúrja a barátaimat, akkor megundorodnék tőle és megáldanám az eget, hogy megszabadultam egy ilyen Taigetosz származéktól. A nők is szerintem hasonlóan gondolják.

jún. 1. 11:54
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez bosszúból történt, eszem ágában sem volt visszaszerezni 😉 Pedig volt aki teperni kezdett utána.
jún. 1. 11:57
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

"most mindenki rajtam röhög"

Aki röhög rajtad, azt nagy ívben kerüld el a jövőben.

jún. 1. 12:03
 15/33 anonim ***** válasza:
70%
#13 Értettem főnök. Máskor majd jobban megválogatom a szavaimat.
jún. 1. 12:05
 16/33 anonim ***** válasza:
22%
12. Férfiként én is , de a nok másként működnek.. illetve itt a csaj dobta a kérdező nem fordítva.. azért a felállás sem mind1.
jún. 1. 12:07
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#16 Igen másként működnek, de ha egy nő hirtelen vonzódni kezd a nemrég elhagyott pasijához, mert az lefeküdt az egyik barátnőjével, az a nő nem 100-as mentálisan. Ezek az olcsó trükkök/játszmák olyan nőknél működnek, akik lelkileg sérültek és szerencsére a többség nem ilyen.
jún. 1. 12:11
 18/33 anonim ***** válasza:
88%

Rájött a csaj, hogy hozzá a 21 éves srác való, nem egy 40-hez közelítő pasi, aki csak a "bomba csajt" látja benne és a haverjasi előtt akar villogni.

Jól tette. Korban sem illesz hozzá.

jún. 1. 12:13
 19/33 anonim ***** válasza:
73%
Biztos potensebb a éves :D
jún. 1. 12:14
 20/33 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy ez a lány nagyon durván fiatal voltál hozzád. Mit gondoltál? Meg mit gondolsz magadról? Hahoo, 4 és jön a 40, konkrétan trotty vagy már a 20 éves lányokhoz, ideje lenne a saját korosztályodnak megfelelő nőkkel ismerkedni és elfogadni, hogy elmúlt feletted az idő, és ezt nem úgy értem, nem negatív értelmben, de lassan 40-ként, már nem a 20-as kategóriás nőket kellene hajkurásznod.

Ha mégsem megy, akkor a jellemeden kell csiszolni, 20 éves, a legcsillogóbb korában van, majd pont egy emberre fogja pazarolni az idejét, majd pont egy ember mellett fog megállapodni.

Ha fiatal nőkkel ismerkedsz, ez hatványozottan benne van a pakliban, hogy szellemileg alacsonyabb szinten vannak, és bizony a fiatalabb generációnak a hűség, és a párkapcsolat fogalma már más, mint mondjuk egy 30-40-es korosztálynak.

jún. 1. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!