Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy lépnél túl rajta, ha a barátnőd otthagyna egy 21 éves srácért?
Figyelt kérdés
4 hónapig volt egy bomba 20 éves csajom, aki hirtelen szakítani akart, de nem magyarázta meg miért. Aztán mondták, hogy egy kis nyomi gyerekkel látták. Rákereetem Facebookon és már ki van írva,hogy a sráccal can kapcsolatban,aki a születési dátuma alapján 21 éves.
Nagyon b@ssza az egómat 36/F-ként. Mivel vághatnék vissza?
jún. 1. 10:44
1/33 Noren1989 válasza:
Ha az egód nem elég fejlett így 36 évesen, akkor inkább a kötelet javasolnám.
2/33 anonim válasza:
Végre az ő korosztályában ismerkedik, akkor nincs veszve szegény csaj. Te meg ásd el magad, ha ennyit nem bírsz lenyelni "férfiként".
3/33 anonim válasza:
Sehogy ne vágj vissza, hagyd békén őket és távozz emelt fővel. Ezzel a visszavágósdival csak azt fogod elérni, hogy a csaj megutál téged és csak még közelebb fog kerülni a fiatal gyerekhez. Majd lesz másvalaki neked is.
4/33 anonim válasza:
Miért nem lépsz tovább?
Fel kellene fogni, hogy ennyi volt.
5/33 A kérdező kommentje:
Mert egy kis csíráért dobott engem a csaj. És most mindenki rajtam röhög.
jún. 1. 11:18
6/33 anonim válasza:
Dehát idősebb nála az a pasi is. Sőt jobban hozzá illik korban mint te. Keress egy 30evest
7/33 anonim válasza:
Dugd meg a legjobb barátnőjét, én párszor megtettem ilyen esetben és bejött.
8/33 anonim válasza:
Itt nem az a baj, hogy fiatalabb a csaj, hanem hogy rosszindulatúan viselkedsz. Nyilván szarul esik mindenkinek, ha az egóját a sárba tiporják, de ilyenkor hidegvérűnek kell maradni, el kell engedni. Tudom, könnyű azt mondani, de ne zaklasd őket, tereld el a figyelmedet róluk és fordítsd valami hasznosra ezt a fájdalmat.
9/33 anonim válasza:
dugd meg vmelyik baratnojet es terden csuszva fog konyorogni..
10/33 anonim válasza:
#5 21 évesen miért kis csíra? Korban ő illik a lányhoz, te meg szinte az apja lehetnél. Fiatalabb, feszesebb, potensebb egy 21 éves fiú, mint egy középkorú, öregedő faszi, nyilván jobb opció volt a lánynak, mint te, meg a srác valszeg az embert és a személyiségét is nézi a lányban, nem csak azt, hogy bomba a teste meg a haveroknak villogni kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!