Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem szeretem a páromat?
Figyelt kérdés
Képtelenség vele bármiről is beszélgetni,kerülöm őt a közös lakásban is.
Bezárkózóm a fürdőbe,csak ne jöjjön utànam.Többször bántott tettlegesen mikor mondtam,hogy elmegyek más pasikkal randizni és a telefont is elvette,mondván: “ő vette”.
Bocsánatot ritkán kér és többször kiakart dobni.Sajnos jelenleg nincs munkám és mentálisan labilis vagyok,hogyan törhetnék ebből ki?
2024. máj. 29. 15:34
11/27 anonim válasza:
Szóval még terhes is vagy. Csodálatos kilátások. Szüleidnek nem szólsz, inkább maradsz ott, és elviseled mindezt. Ráadásul lefekszel vele védekezés nélkül. Pénzed nincs, nyilván abortuszra nem ad pénzt. Inkább majd megszülöd, és elviseled mindezt. Igazából rajtad áll a döntés, ha nem lépsz, akkor így jártál.
12/27 anonim válasza:
Remélem csak trollkodsz, de ha mégse akkor menekülj amikor nincs otthon.
13/27 anonim válasza:
Szerencsétlen gyereked... aki veletek fog felnőni... Kérlek, tedd be egy kórház inkubátorába és lépj le!
14/27 A kérdező kommentje:
En megszeretnem tartani a gyereket,szeretnem ot es vedekeztunj.
2024. máj. 29. 15:56
15/27 anonim válasza:
Szerzel munkát és elmész :( Sajnállak.
16/27 anonim válasza:
És hogy fogod felnevelni a gyereket, ha apuka néha nekimegy az anyukájának?
17/27 anonim válasza:
Hová, minek akarod megtartani ha mentálisan nem vagy jól?
"Sajnos jelenleg nincs munkám és mentálisan labilis vagyok..."
Neked nem való kisbaba!
18/27 anonim válasza:
Egyre inkább azt gondolom, hogy troll.
19/27 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy normális férfit kéne keresned, akivel lehet családot alapítani? Nem egy ilyennek szülni, soha nem szabadulsz tőle, mert ott lesz a gyerek. Ez elég felelőtlen döntés lenne részedről.
20/27 Noren1989 válasza:
Abortusz gyanúm van.
Mind nàlad, mind a gyermekednél...
A trollt simàn tartanàm, emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!