Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem szeretem a páromat?
Képtelenség vele bármiről is beszélgetni,kerülöm őt a közös lakásban is.
Bezárkózóm a fürdőbe,csak ne jöjjön utànam.Többször bántott tettlegesen mikor mondtam,hogy elmegyek más pasikkal randizni és a telefont is elvette,mondván: “ő vette”.
Bocsánatot ritkán kér és többször kiakart dobni.Sajnos jelenleg nincs munkám és mentálisan labilis vagyok,hogyan törhetnék ebből ki?
"Többször bántott tettlegesen mikor mondtam,hogy elmegyek más pasikkal randizni"
És csodálkozol, hogy dührohamot kap? 😂 😂
Jézusom, milyen kapcsolatok vannak! Remélem, gyereket nem fogsz neki szülni, mert úgy tűnik, bármit csinálhat veled, mégsem költözöl el.
Bár a tettlegesség nem megoldás semmire és maximálisan elítélem, egy ember nem mond olyat a párjának, hogy másokkal megy randizni. Főleg, ha tudja, hogy idegbeteg a párja. Szakíts és kezeltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!