Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem a páromat, de utálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat, de utálok neki dolgozni? Ha megmondom, tönkremegy a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Jogásznak tanulok, ő ügyvéd.

Kérdeztem, hogy leigazolná-e majd a szakmai gyakorlatot nekem, ekkor jött az ötlete, hogy miért nem megyek az irodához ténylegesen dolgozni, mint gyakornok. Így együtt lehetnénk többet.

De nem gyakornoknak érzem magam, mert semmi nincs rám bízva, hanem inkább személyi kísérő vagyok. Ha mennie kell valahová, megyek vele. Ott ülök vele a megbeszéléseken, tárgyalásokon, egyeztetéseken. Konkrétan az a feladatom, hogy mellette legyek, kísérgessem jobbra-balra.

Tudom, hogy szeret, de sokszor csak egy szép kiegészítőnek gondolom magam mellette.

Viszont tény és való, hogy én is jobban érzem magam így, hogy megkapom az egyéni tanrendet, együtt kezdjük a napot és együtt zárjuk, ráadásul van végre saját pénzem, ami nem kevés. Más helyeken a gyakornokok fizetést sem kapnak...

Szóval néha örülök, meg tök jó, de az esetek többségében nem szeretem azt, ami a munkám.

2023. szept. 13. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
mit szeretnél, mi az amit igazán csinálnál?
2023. szept. 13. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
én úgy látom, hogy egy birtokló viszony talán, amiben alárendeltet akar belőled, ez nem szeretet, ez birtoklás és kontrol
2023. szept. 13. 14:01
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Valamit valamiért....

Amúgy mit csinálnál?

2023. szept. 13. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
és önfeladás részedről amiben már most tiltakozol, vagyis a belső éned tiltakozik az önfeladástól
2023. szept. 13. 14:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Amit a többi gyakornok is.

Ők az irodában vannak egész nap, max. ha van valami érdekesebb tárgyalás, arra elmennek, mint hallgatóság.

Ott, bent is lenne dolog bőven.

2023. szept. 13. 14:06
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

5# értem.

Akkor viszont finoman mond el neki, ha normálisan áll a kapcsolathoz és hozzád, megérti...

3# as ( jogász)

2023. szept. 13. 14:13
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
De gondolom ez igaz szerelem és véletlen sem a sugar daddy-d, akinek nem mersz minimálisan sem ellent mondani, nehogy elzárja a pénzcsapot.
2023. szept. 13. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:
79%

Ő az,aki borozni hívott és így jöttetek össze?...

Egyébként nem látom a problémát.Ezekben a helyzetekben ha figyelsz,rengeteget tanulhatsz mellette.Csak nyitott szemmel és füllel kell járnod.

2023. szept. 13. 14:19
 9/14 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, rendes, normális párkapcsolatban. Nem mindenki csak úgy tud nőt szerezni, ha fizet érte...
2023. szept. 13. 14:20
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

A normális kapcsolatban, eltudod mondani neki minden álmodat és nem itt kell megkérdezned, hogy tönkremegy-e a kapcsolatod nem?

Amúgy alap, hogy megkérdezzük a másikat, hogy édesem te hogy szeretnéd, mert én úgy gondoltam, hogy te kisérgess egész nap engem és.....

majd Te édesem: ez nekem igy nem felel meg, mert ....

férfi: rendben legyen úgy ahogyan neked jó drágám

ilyen egy jó kommunikáció a -NORMÁLIS- kapcsolatban..

2023. szept. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!