Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem a páromat, de utálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a páromat, de utálok neki dolgozni? Ha megmondom, tönkremegy a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Jogásznak tanulok, ő ügyvéd.

Kérdeztem, hogy leigazolná-e majd a szakmai gyakorlatot nekem, ekkor jött az ötlete, hogy miért nem megyek az irodához ténylegesen dolgozni, mint gyakornok. Így együtt lehetnénk többet.

De nem gyakornoknak érzem magam, mert semmi nincs rám bízva, hanem inkább személyi kísérő vagyok. Ha mennie kell valahová, megyek vele. Ott ülök vele a megbeszéléseken, tárgyalásokon, egyeztetéseken. Konkrétan az a feladatom, hogy mellette legyek, kísérgessem jobbra-balra.

Tudom, hogy szeret, de sokszor csak egy szép kiegészítőnek gondolom magam mellette.

Viszont tény és való, hogy én is jobban érzem magam így, hogy megkapom az egyéni tanrendet, együtt kezdjük a napot és együtt zárjuk, ráadásul van végre saját pénzem, ami nem kevés. Más helyeken a gyakornokok fizetést sem kapnak...

Szóval néha örülök, meg tök jó, de az esetek többségében nem szeretem azt, ami a munkám.

2023. szept. 13. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én azt nem értem, hogy miért nekünk tetted fel a kérdést, miért nem a pároddal beszéled ezt meg? Nekünk nem igen van ráhatásunk a munkakörödre
2023. szept. 13. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz, hogy őt kísérgeted. Inkább mondd neki, hogy szeretnél dolgozni is. Meg normálisabb munkahelyeken a párok nem is látják egymást.
2023. szept. 13. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Hat ha csak par fel evrol van szo akkor bird ki, ha evek akkor valts
2023. szept. 14. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem neki utálsz dolgozni, hanem nem csak neki akarsz dolgozni, hanem gyakornoki munkát akarsz végezni. A kapcsolatotok már nem sokkal lehet rosszabb ennél, hogy most nem mered ezt neki elmondani.
2023. szept. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!