Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat, mégis megcsalom. Mi lehet velem a gond?
Figyelt kérdés
Három hónapja voltunk együtt amikor megismertem egy másik nőt. Szerelmesek lettünk egymásba és rendszeresen szexelünk is. Szeretem a páromat és a másik nőt is.ápr. 1. 11:22
2/20 anonim válasza:
Az a gond, hogy magadon kívül igazából nem szeretsz te senkit igazán.
3/20 anonim válasza:
Valószínűleg a csaj is csal egy jó genetikàjú tinivel.
4/20 anonim válasza:
Az ovisok is minden héten másba szerelmesek.
6/20 anonim válasza:
Nekem a szerelem szó azt jelenti, hogy nem tennék semmi olyat szándékosan, amivel megbánthatnám.
Kifejted neked mit jelent ez a szó? Nem lehet, hogy csak szexuális vonzódásról van szó és nem szerelemről/szeretetről?
7/20 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent a szerelem, szeretet, nem vagyok már tini.
ápr. 1. 11:45
8/20 anonim válasza:
Igazán szerelemre, szeretetre nem vagy képes. Elköteleződni se tudsz, hűséget véletlenül se ismered. Egyszerűen olyan alacsony szinten vagy mint ember erkölcsileg, érzelmileg, hogy ilyen féregség a te asztalod (a szeretőddel együtt, persze nem vagytok egyedül, sokan hasonlóan tevékenykednek mint ti).
10/20 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, tisztában vagyok a szerelem, szeretet érzésekkel.
Poliamor emberekről gondolom nem hallottatok még. Kicsit edukálódjatok.
ápr. 1. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!