Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha bejön a csaj, de azért kicsit több a gond mint amennyire bejön?
Figyelt kérdés
Szóval a csaj a kollégám, jól néz ki, tudtam hogy nagyon szar kapcsolata volt, a pasi nem annyira foglalkozott vele, kb anyuka volt a kapcsolatban. Többször hallottam őket telefonálni, és látszott hogy nem élvezi a dolgot. Ezért elkezdtem vele flörtölni, hogy kicsit felizguljon és arra sarkalljam hogy magához nyúljon vagy valami, persze azt sem bántam volna ha lefekszünk, szakított a pasival és eléggé letámadott engem múlt szerda este bent. Az irodájába mentünk, orál ide-oda, soha nem hallottam még senkit ennyire élvezni ezt, szerintem iszonyat nagy orgazmusa volt. Aztán jött az időhúzás, csókolózás, ő húzta fel a gumit, ilyenek. Azt mondta hogy össze kell magát szednie. Majd betettem, és közben kicsit a kezemmel rásegítettem neki, ettől megint úgy elment hogy majdnem hátraesett az asztalra. Nyilván még kicsit folytattuk, aztán felöltöztünk. Azt mondta eddig velem volt a legjobb, és sosem volt még egyszerre két orgazmusa, és hogy 7 éve nem nyalták ki. Azóta egyszer elmentünk inni egyet, és dumáltunk, és hát, nem akarok vele semmi komolyat, de azóta keres hogy újra csináljuk, meg hogy vágyik rám meg ilyenek, de én már nem akarok vele lefeküdni. Mikor ezt megmondtam olyan szomorúnak tűnt, azt mondta hogy olyan jól érezte magát, és hogy nem érti mit rontott el, de ha elmondom akkor igyekszik javítani rajta, meg minden ilyesmiket. Én viszont többet nem akarok vele dugni, csak azért csináltam mert amúgy is már a felmondási időmet töltöm, és irodában még nem dugtam, mostmár igen, ennyi.2022. ápr. 13. 06:57
1/14 anonim válasza:
Ha keresed a bajt, megtalál. Amúgy sex story nélkül is értjük. (Más meg rámondja, hogy mese habbal.)
Kérdés. Hogy most ennyire észrevetetted magad, hogy akarsz láthatatlan lenni?
Hogy a lánnyal mi a baj arról egy szót nem írtál...
2/14 anonim válasza:
A kifejtős résznek nincs semmi kapcsolata a címmel, így most nem tudom, hogy ez kérdés, vagy dicsekvés.
De mindegy is, mert te csak irodában akartál dugni, pipa, megvolt, ennyi.
4/14 anonim válasza:
Ti pasik (tisztelet a kivétel) néha egy igazi gyökerek vagytok. Azt éreztetitek velünk hogy érdekesek, értékesek vagyunk gondolom nem csak a szex volt a téma. Szegény azt hitte talán komolyabban érdekled mint szex erre benyögöd neki hogy kb csak kihasználtad. Az ilyen aljas szemetekből van már nekem is elegem. Csak a farkatok a lényeg hogy megdugjatok valakit és jó napot. Jó lett volna ezt az elején tisztázni hogy te csak szexet keresel akkor talán máshogy áll a dolgokhoz ő is.
5/14 anonim válasza:
En pl mar masztiztam is irodában. Nekem sem kell több. Ha kollegával lettem is voona is elég lett voona akkor es ott az. Máskor más, vagy máshol mashogyan kell.
Szex után gyakori, hogy nem csinál rendszert az ember ugyanabbol a dologbol. Én megértem kérdezőt.
Szépen épitsd le hogy van már azota bnőd es jonapot
7/14 anonim válasza:
ez a kamu sztori..itt akarod tesztelni az írói vénádat.. Lenne rajta mit csiszolni, kicsit erőltetett.
8/14 anonim válasza:
Én mondjuk nem mondanék nemet a közeledésére, ha a szex jó volt….
10/14 anonim válasza:
Tehát ha jól értem a nő foglalt csak nem kielégítő a kapcsolata? Benne lenne egy viszonyban veled. Simán mond,hogy nem akarsz szereto lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!