Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottál már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már úgy, hogy harmadik félért léptél ki? Nehezen szakítottál? Mennyi idő alatt lettél túl a dolgon?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Éppen idén történt velem ilyen.

9 éves kapcsolatból léptem ki.

Igen, jött egy harmadik fél, aki felé erős érzelmeket kezdtem érezni. (Nem feküdtem le vele.)

Viszont az érzelmi megcsalást is hűtlenségnek tartom, szóval hogy tükörbe tudjak nézni ezek után is, közöltem otthon, hogy ennyi volt sajnos, és ezt az opciót tartom a leghelyesebbnek.

Miután elköltöztem, ezzel a harmadik féllel még nem jöttem össze. Nem tudom, lesz-e belőle valami, majd kiderül.

Ennek ellenére, bár szomorú vagyok, mégis nyugodtan tudok aludni, mert tudom hogy ez volt a legkorrektebb döntés.

2024. máj. 28. 23:48
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem. Ha valami alapból szar, nem üldögélek benne.
2024. máj. 29. 07:14
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
52%
Nem konkrétan a harmadik félért szakítottam, de a vele való liezon ébresztett rá, hogy semmi keresnivalóm a jelenlegi házasságomban.
2024. jún. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!