Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jo dontes volt hogy szakitotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo dontes volt hogy szakitottam es nem akartam a harmadik lenni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
igen. vagy bővebb választ akarsz? akkor: igen, jól tetted.
2009. jún. 23. 17:35
 2/10 A kérdező kommentje:
kezdek elbizonytalanodni...:(
2009. jún. 23. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem harmadiknak lenni nemjó.Sokkal jobbat érdemelsz annál,minthogy valakinek csak másodlagos légy.
2009. jún. 23. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó döntés volt. lesz még olyan, akinek az első és egyetlen leszel!
2009. jún. 23. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted.
2009. jún. 23. 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:
azota eltelt egy ev es most is azon gondolkodom ...felszeretnem hivni de hogy is kezdjem el.....mit fog gondolni rolam?...nem tudom kiverni a fejembol olyan erzeseket valtott ki belolem h azota meg senki...
2010. jún. 9. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy jól! Ha egyszer megtetet, legközelebb se fog nemet mondani hogy ha közbelép egy-kettő...kaland.

Legyen önérzeted, ne légy buta!

Én tapasztalatból beszélek, nem egyszer döntöttem úgy hogy megmaradok harmadiknak, úgyis én győzök, de nem, én voltam mindig a rossz, az új seprű mindig jobban sepert!

És közben tiport a negatív megjegyzésekkel, hogy bezzeg a másik, én meg az önbecsülésemet tépáztam.

A végére odáig jutottam hogy még egy olyan nőt is Seronsztónnak képzeltem aki a nyomdokaimba se lépett!

Ne te legyél a hülye, találsz olyat akinek csak te leszel nem csak olcsó ikszedik hanem AZ ELSŐ!!!

Csupa nagybetűvel!

2010. jún. 9. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak azért váltott ki belőled iylen érzéseket, mert nem kaphattad meg teljesen...
2010. jún. 9. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:
en is tudom a helyzetem de az erzes az valami fantasztikus volt vele,addig meg olyat nem tapasztaltam es meg maig sem ...minden rezzeneset ereztem amikor megfogta kezem vagy hozzam simult hozzam ert es en olvadtam ....vajon meg fog valaki ilyet ereztetni velem? azert nem szeretnem elvesziteni orokre...vagy ez hulyeseg??
2010. jún. 9. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
nem veszítetted el, hiszen nem is volt tiéd. Gondolkodj már!
2010. jún. 9. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!