Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az exem lakására?
Ott kezdődik a történet, hogy szakítottam vele 5 hónapja, azóta össze-össze járogattunk (NEM szexelni), úgymond baráti lett a viszony. Közben neki lett új nője, de ugyanúgy áthívogatott magához, kereste a társaságom stb. Már lassan 1 hónapja nem láttam, viszont nála maradt valamim, ami pótolhatatlan, konkrétan 1 hónapja ott van nála. A héten is rám írt, hogy megyek-e xy helyre, mondom nem. Ezután rá 1 napra küldtem neki egy random képet (nem magamról), amit kiláttamolt, majd másnap írtam neki, hogy oké, akkor nem kell haverkodni egymással, csak adja vissza azt, amim nála van. Azóta ghostol a kis drága.:) Gondoltam elmegyek lakásra és személyesen kérem vissza, majd megmondom neki, hogy ezért a viselkedéséért cserébe, ráírok a nőjére és felvilágosítom, hogy nálam többször is bepróbálkozott, amiről bizonyítékom van.
Jó az ötlet? Vagy a nőjét hagyjam ki ebből és csak kérjem vissza azt, amim nála maradt?
Nem csomag hogy ghost-olt... probalkozott nalad, nem volt sikere. Aztan meg fel is hanytorgattad hogy nem irt neked
Te sem vagy vele egyenes. Ha csak baratkent jartok ossze akkor milyen bizonyitekod van hogy radmozdult?
Ha tenyleg annyira fontos neked ez a targy, akkor csengess fel hozzá es kerd el. Utana viszont egybol haza, nem ott maradni kave, ital vagy kekszelni . A csajt meg hagyd ki a dologbol... ultra gaz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!