Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmenjek az exem lakására?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek az exem lakására?

Figyelt kérdés

Ott kezdődik a történet, hogy szakítottam vele 5 hónapja, azóta össze-össze járogattunk (NEM szexelni), úgymond baráti lett a viszony. Közben neki lett új nője, de ugyanúgy áthívogatott magához, kereste a társaságom stb. Már lassan 1 hónapja nem láttam, viszont nála maradt valamim, ami pótolhatatlan, konkrétan 1 hónapja ott van nála. A héten is rám írt, hogy megyek-e xy helyre, mondom nem. Ezután rá 1 napra küldtem neki egy random képet (nem magamról), amit kiláttamolt, majd másnap írtam neki, hogy oké, akkor nem kell haverkodni egymással, csak adja vissza azt, amim nála van. Azóta ghostol a kis drága.:) Gondoltam elmegyek lakásra és személyesen kérem vissza, majd megmondom neki, hogy ezért a viselkedéséért cserébe, ráírok a nőjére és felvilágosítom, hogy nálam többször is bepróbálkozott, amiről bizonyítékom van.

Jó az ötlet? Vagy a nőjét hagyjam ki ebből és csak kérjem vissza azt, amim nála maradt?

2024. máj. 3. 14:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Ne menj hozzá egyáltalán.
2024. máj. 3. 14:52
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Ez miért nem a tini kategóriába került?
2024. máj. 3. 14:54
 3/23 A kérdező kommentje:
#2 azért mert felnőtt emberek vagyunk. 20as és 30as korosztály.
2024. máj. 3. 14:56
 4/23 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon fontos, pótolhatatlan tárgyról van szó?
2024. máj. 3. 15:13
 5/23 A kérdező kommentje:
#6 igen, személyre szabott, senki másnak nincs ilyene.
2024. máj. 3. 15:14
 6/23 anonim ***** válasza:
62%

Aha, de fel akarod nyomni mert nem hagyja el érted! Sőt amiatt, hogy ghostolt. Túlzottan fenn hordod az orrod és most kaptál egy kis ízelítőt abból amikor hiába dugná rojtosra a szád, nemiszerved, hátsód akkor se hagyná el érted semmi pénzért. Az zavar téged.

Ha téged tényleg, de tényleg nem érdekelne nem jártál volna hozzá, nem "barátkoztál" volna vele egyáltalán!

Kaptál egy képzeletbeli pofont, hogy észrevedd magad.

Nyugodtan menj oda hozzá lecsapni a csaj kezéről, hadd menjen hozzád vissza, hogy megcsaljon téged aztán dobjon mint te dobtad őt!

HP!

2024. máj. 3. 15:15
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Akkor menj el a lakásához, de a csajszit hagyd ki belőle. Bár szerintem csak búfelejtő neki.. mondjuk, ha én lennék a csaj én szeretném tudni, hogy ezt csinálta a hátam mögött. De a csajszinál ugye nem lehet tudni hogy reagálná le. Szóval ja menj csak el és vedd vissza, ami a tiéd. Elég gyerekesen viselkedik.
2024. máj. 3. 15:22
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
Ne menj oda, de mondd azt neki hogy ha nem küldi el postán vagy adja oda személyesen, kénytelen leszel átmenni érte. Szerintem ezt nem akarja a csaja miatt és inkább visszajuttatja neked valahogy.
2024. máj. 3. 15:34
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
Szakítás után átviszel egy naaagyon fontos pótolhatatlan tárgyat, otthagyod, egy hónapig nem is keresed, de most mindenképpen kell. :D
2024. máj. 3. 15:40
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Betegesen ragaszkodsz hozzá, és a kifogásokat keresed arra, hogy láthasd őt.

Egyenlőre képtelen vagy túllépni rajta.

ÉS győzködöd másokat és magadat is, hogy minden így normális.

Össze kellene szedned magad és szépen túllépned rajta.

2024. máj. 3. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!