Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl a szakítást? Nem tini kapcsolat. Fiatal felnőttek vagyunk. Úgy érzem, nem fogom túlélni,mennyi idő a gyógyulás?
Ez viszont beteges.
Egyedül nem fog menni. Segítséget kell kérned. Pszichiáter kategória
Csodálom, hogy a hozzád közelállók még nem tettek semmit és ezt tűrik.
Átéltem és tudom,hogy nincs pótolhatatlan ember. Jobb jön általában. Apám azt mondta annak idején : Minden ember olyan mint a villamos, egyik elmegy, másikat nem éred el,hiába futsz utána ,de jön olyan,ami oda visz ahová a célod és kényelmesen elférsz rajta.
Két szakítás után is ez volt a szemem előtt,túléltem és sokkal erősebb vagyok lelkileg azóta.
Köszönöm az utolsónak. Igen, a "jön majd másik" egy klisés toxikus pozitivizmus. Elnyomja az érzéseim teljesen. Ha hagynám. De nem mintha bárki másra, vagy bárkire is vágynék magam mellé. Jelenleg csak a fájdalmat hagyom szétterülni magamban. Megélem, hogy egyszer könnyebb lehessen.
Letiltottam.
Egyelőre úgy érzem, bűnös vagyok és a szemében talán gyerekes, de muszáj, hogy ne lássam, mennyire boldog úgy,hogy én pedig "haldoklom."
A többieknek: bipoláris vagyok, szóval a szakemberi segítség az adott, de letud annyival,hogy emel az adagjaimon,esetleg hetekre bevesz az osztályra,mert önveszélyes vagyok. Azt nem akarom.
Öngyilkos kísérleteim volt már jópár. Akkor lettem kivizsgálva,mikor egynél majdnem ott maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!