Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon meg mennyi a gyogyulasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg mennyi a gyogyulasi ido?

Figyelt kérdés
Eltelt bo 2 honap, es mar nem gondolok allandoan ra es belatom hogy ez egesz ugy volt rossz ahogy volt, valamint nemsokara megyek erasmusra es akkor tenylegesen ugyis veget ert volna (nem emiatt, de ez mar olyan egyertelmu lett volna). Vannak meg pillanatok amikor rosszabb napom van es elkezd hianyozni. Mar nem sirok meg semmi, csak kicsit rossz kedvem lesz, meg kicsit merges leszek hogy ugymond nem kellettem neki... Vajon meg mennyi ido mire vegleg nem fog erdekelni? Mar erzem hogy sokkal jobb mint az elejen... 21L, 2 evet voltunk egyutt, o volt az elso kapcsolatom...
2023. okt. 20. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Félév- egy év.
2023. okt. 20. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Max 2 év. Ha ennyi idő után sem javul akkor kóros, megrekedtél a folyamatban.
2023. okt. 20. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Melyik országba mész? :)
2023. okt. 20. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy év után is szar.

Még így is, hogy úgy volt szar ahogy volt :/

Sokkal jobb már mint akkor, de még nem az igazi.

Próbálom lefoglalni magam, munka, edzés, biciklizés.

Valljuk be, ezek azért jobbak mint mikor hetekig ittam és munka nélkülin tengődtem 😂😂😂

2023. okt. 20. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi három éve mentünk szér hét év kapcsolat után. Azóta volt két fullos kapcsolatom, de a máig nem felejtettem el az elsőt. Rossz érzelemben a mai napig bizsereg a fájdalom. Hiába voltam teljesen önfeledten boldog is. 30/F
2023. okt. 20. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Ilyen hosszu ido lesz meg? Akkor is ha tudom hogy igazabol jobb is nekem nelkule? Nem volt egy rossz ember, de volt egy csomo hulyesege, az egesz csaladom es a barataim se szerettek..
2023. okt. 20. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát mivel én teljes szívemmel szerettem, és minden kockára tettem érte, így sokat is veszítettem. Ami fájdalommal jár. Nem tudom mikor múlik el. Csak nem gondolok rá. De nem felejtek.
2023. okt. 20. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Az érzelmek nem racionálisak. Szóval hiába tudod.
2023. okt. 20. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
2 hónap után én már bőven jól voltam. Teljesen emberfüggő. Ha már most sem érzed magad olyan rosszul, akkor nem hiszem, hogy sok idő lenne, ha kimész, ott meg annyi újdonságra fogsz majd figyelni, hogy eszedbe sem fog jutni ez a dolog.
2023. okt. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!