Alsó bölcsességfog húzás után mennyivel tudtatok munkába állni? Mennyi idő volt a gyógyulás? Varrták a sebet utána? Vérzett?
Nekem másfél hete húzták ki a bölcsességfogamat ..jobban mondva véstek és altatásban volt elvégezve .
Összevarrták és az egészből semmit sem éreztem ..majd 2 nappal a műtét után kézdődtek a borzalmas fájdalmak ..hozzáteszem nagyon vaskos gyökérzettel rendelkezem szóval a dokinak volt vele dolga .
Most hétfőn voltam varratszedésen és mondta hogy nagyon csúnya a seb így adott rá propolis sprayt ami szépen gyógyítaná a sebeket viszont nálam ezután is borzalmas fájdalmak voltak így tegnap azaz szerdán felhívtam a dokit és mondta hogy menjek be ..kitisztította a sebet majd írt fel antibiotikumot (Dalacint) és Cataflamot ..érzem hogy hat a a fájdalomcsillapító viszont még mindig fájdalmaim vannak ..ez már a 2.hét …remélem neked nem lesz ilyen gondod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!