Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakított velem 3 év után hogyan tovább?
Azzal a fiúval már rég összejött a hátad mögött. Ha elgondolkodsz, nem volt rendben a kapcsolatotok idáig sem, csak nem vettél róla tudomást.
Normális, hogy fáj a szakítás, el fog múlni. Foglald el magad, sportolj, járj társaságba, az idő megoldja.
Velem is ugyan ez történt. 3 évig együtt voltunk és szakított velem messengeren. Majd 1 hónapra már új barátja volt. Az idő mindent begyógyít jó esetben.
26/f
Hát barátom bocs, de átb.tak mint barnát a palánkon. A #2-es jól látja már rég együtt volt a másik pasival, nem másnap jött vele össze csak akkor jelentették be, de már rég d.gtak. Aki így átvág, attól örülj ha megszabadulsz. Könnyen lehet az új kapcsolata is így ér véget. S ne arról ábrándozz, hogy akkor majd visszamegy hozzád, mert ismét ugyanezt eljátssza veled. Olyan jó lenne az neked?
Írhatnám az okosságokat "20 éves vagy előtted az élet" meg hasonlók, de attól most sz.r neked. Tudod mit csináltam ilyen idős koromban szakítás után? Kidumáltam a haverokkal majd elmentem berúgni majd nyakig belecsaptam a lecsóba bulizás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!