Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítanak veletek ti csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítanak veletek ti csak ugy elengeditek a pártok?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 24. 18:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hat akkor meg mit ért volna vele, ha marasztal? Jobban esett volna az egodnak, ugye ?
2024. ápr. 25. 11:05
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

Az első barátomat elengedtem "csak úgy". Nagyon szerettem őt, és tiszteletben tartottam a döntését.

A férjemet valószínűleg megpróbálnám marasztalni. Ami egyébként hiábavaló lenne, mert ha ő egyszer eldönt valamit, akkor az úgy van.

2024. ápr. 25. 17:22
 23/25 az agy ***** válasza:
0%

45 évesen mondom. Rettenetesen fájt, hogy kidobott a parom a saját hibám miatt.

A kérdésedre a válasz: Nem!

Nem lehet csak úgy túllépni, csak kilépni és elfelejteni.

2024. ápr. 26. 22:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, és elvárom ugyanezt. Volt, aki nem akart elengedni, ott kis huzavona után rendőrségi feljelentés lett a vége.

Így járt.

2024. ápr. 27. 23:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Nincs sok tapasztalatom, de eddig nagyon különböző szituk voltak és kemény esetek is voltak. Általában akkor ragaszkodok, ha az igazságérzetem kívánja azt. De közben a kapcsolat rohadtul nem jó. Kettővel csak úgy elhalt a kapcsolat. Egyikükkel jó ismerősök maradtunk, másik fél év múlva bolondult meg és megzsarolt. Utóbbit feljelentés helyett visszazsaroltam, sajnáltam volna a gyerekeit, értett a szóból. Távkapcsolatomban először én küldtem el exemet, mégis kibékültünk, újabb évforduló felé csúnya módon igazságtalanul ő zavart el engem, és én ezért nem hagytam csak úgy. Majd párom ghosting-olt, aminek a hátterében egy bosszúálló szószkeverő volt. Mivel tudtam utóbbit és őt tényleg igazán szerettem mindenkihez viszonyítva, ezért nem hagytam békén. Ebből bajok lehettek volna, ám nekem volt igazam és visszaszereztem páromat. Az ügyben egy barátunk ellen lett bírósági ügy és távoltartás, mivel benne volt az esetben és ő hagyott magáról bizonyítékot. Az igazi szószkeverő sajnos nagyon ügyes volt és nem hagyott.

Úgyhogy kevés kapcsolati időkkel is megéltem már mindent.

2024. ápr. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!