Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elengeditek a barátnőtöket bulizni?
Én azzal a férfival szakítanék azonnal aki azt hiszi, bármihez is kell az engedélye.
Amúgy nem tudom te mit hiszel mi van egy buliban. Én rendszeresen eljárok az egyetemi bulikba, ahol általában a barátnőimmel beszélgetek, iszogatunk és csocsózunk, néha táncolunk...
Én engedem
Én is el járok bulizni nélküle
Te vagy az agresszív 40-es tiktokker a 20 éves csajával? Én ilyet szerencsére a büdös életben nem tapasztaltam még, hogy ez bárhol így működne, maximum olyat, ahol nem igazán volt igény rá, mert eleve nem voltak bulizósok a felek, DE ha volt valami alkalom, akkor mehetett mindenki gond nélkül. Pl a barátnőd lánybúcsúját nyilván nem mondod le, mert jaj én nem szeretek a párom nélkül bulizni.
Tudom, hogy vannak ilyenek, de ez leginkább a könnyűvérű, agyhalott rétegre jellemző, ahol eleve úgy jöttek össze a felek, hogy leszopta a Morrisons wc-ben a csaj a csávót két cuba libre után és annyira jó volt az élmény, hogy úgy döntöttek, ők akkor komoly kapcsiban vannak.
5!
Nem, de látom sokszor azt a vidit, a reakciókat... érdekelne más platformon erről a vélemény :D
Az a csávó egy igazi gyökér, én is láttam már. Az a nő is szégyen aki leáll egy ilyen gondolkodású "férfi" mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!