Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengeditek a lanyt vagy kuzdotok erte?( Fiuknak)
Ha ti kezdemenyeztete a szakitast viszont rajottok h megis akarjatok a lanyt de a lany kioffolmert megvan bantodva. (Lany nem akart szakitani es szereti)
Ilyenkor ha a fiu tenyleg veke akar lenni akkor kuzdene?
Vagy fontosabb a makacssaga es nem ir mert bunkon ellett utasitva
Pasitól függ, de ha időközben rájöttél hogy szereted és csak vissza akartad adni a kölcsönt azzal, hogy "kioffoltad" akár te is kérhetsz bocsánatot és elmondhatod, hogy hogy érzel.
Én bármennyire is rosszul bírom az elutasítást egy idő után tuti annyira "hiányos" leszek, hogy akár hülyét is csinálok magamból ha egy csepp esélyt is látok rá, hogy ezzel ki tudom békíteni a csajt.
Hat az esetunkben sokkal inkabb az en buszkesegemrol lenne szo megbocsajtani mivel ez mar 3 honapja zajlik es van par dolog amivel megbantott, az utolso amikor ugy “durvan” offoltam az mar egy honapja volt...
Sztem inkabb nem akarja mar annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!