Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom ki, hogy ne írjak?
Ezek után, hogy ilyen mély sebeket okozott neked ez a kapcsolat miért vársz arra hogy majd minden tökéletes lesz? Ha még az után az eset után is megkiserelte hogy azt mondja nem szeret aztán mégis tartjátok a kapcsolatot? Nem tisztel emberként Te pedig sajnos nagyon labilis vagy érzelmileg. Bizonyítja békülés után hogy szeret? Ennyire tellett bizonyítani? Nyilván arról nem tehet ő sem hogyha elmúltak az érzései, de arról már igen hogy aztán vissza vissza ránt téged.
Családodtól nem tudsz segítséget kérni a nehéz időkben? Mert itt előbb vagy utóbb vége szakad az egésznek teljesen. Mit szeretnél, hogy ha nektek kozos csaladotok lesz akkor is gondoljon egyet és ezt mondja? Ilyen emberre nem bízhatod magad egy életre. Még ha Te is hibáztál valamiben, akkor is már nagyon vérzik ez az egész dolog. Legyél előrelátó!
Lépj túl! Ha kell kérd meg hogy ő tiltson le mindenhonnan az érdekében. De ezt mind úgy tedd, hogy azonnal szólj valaki közeli hozzád tartozónak hogy segítsen majd neked.
Szerintem neked akárhanyan magyarázzák itt mi a szitu meg se hallod, csak hajtod a magadét, és saját magadnak bemagyarázod, hogy dehát ő tényleg újra szerelmes lett beléd, mindig újra és újra mielőtt úgy kib*szott mint macskát
sz*rni...
1. A jellem nem változik! Aki egyszer szemét veled, az megfogja tenni újra és újra!
2. Madzagon rángat téged mint egy bábut, mert meg is teheti veled és ezt tudja nagyon jól! Kénye kedve szerint jön megy nálad amikor csak akar!
3. Ha valaki tényleg szeret és megbecsül téged, az nem fog eldobni, mert tudja, hogy mit veszít! Neki nem egyszer eldobható voltál!
4. Nincs olyan, hogy valakit kihajintunk utána hirtelen újra szerelemesek vagyunk, ő csak saját magát szereti, és bármit képes bekamuzni, mézes mázoskodni, hogy hozzájusson amihez szeretne, addig amíg kedve van hozzá!
Én nekem ez magas hogyan lehet oda lenni egy f@rokért annyira, hogy öngyilkosságot kíséreljen meg valaki. Hol érne nekem ő annyit amikor sz@rba se nézne engem? Még ha gyermekedről lenne szó érhető fogjuk rá.
De egy f@rok? Kislány hová tetted az eszed? Nem úgy tűnik, hogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!