Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki vagy sem? Mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy sem? Mindennap rá gondolok nem bírom őt kiverni a fejemből!

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki svájcban él..találkoztuk pár éve. Aztán a kapcsolatom tönkre ment télen és ráírtam a srácra. 3 hetet beszéltünk éjjel nappal,vártam haza. Aztán jött az ex vissza sírta magát,és szó nélkül letiltottam...Aznap ért haza a svájci elvileg.

Azóta nem telt el úgy nap,hogy ne gondolnék rá :( a kapcsolatom ugyan olyan rossz,mint volt...sőt...

Bejelöltem a barátnőm adatlapjáról,de levette a jelölést :( félek,ha ráírok akkor ráír a jelenlegire és nem akarom őt megbántani.

Annyira megírnám,neki hogy, sajnálom és minden nap gondolok rá és hiányzik :( Hetek óta gondolkodom ezen.

2016. ápr. 26. 17:33
 1/6 A kérdező kommentje:

Sok mindent elnyeltem a jelenleginek...flörtölések,lebukások stb...nagyon sok rosszat.

Új lapot kezdtünk,de már soha nem fogok tudni benne megbízni és párkapcsolatilag soha nem nyújtott semmit :( üres vagyok és magányos :(

2016. ápr. 26. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél egy naív,törékeny és megbocsátó kislány.Az exed visszafogadása hülyeség volt ha egyszer megcsal nehogy azt hidd h máskor nem fogja megtenni ha lesz rá alakalma,szedd össze magad és töröld ki az életedből a svájci srác sokkal jobban megérdemli h vele legyél.És írd meg neki mert lehet h már késő lesz és csak magadat okolhatod h inkább azzal a paraszttal maradtál minthogy vele.nem fog rád várni főleg ezek után nem úgyhogy írjál neki.
2016. ápr. 26. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

írj neki. hiba volt, hogy így alakult, de talán még helyrehozható. ne abból indulj ki, hogy nem lehet belőle semmi.

ha meg sem próbálod, akkor biztosan nem lesz semmi. ha megpróbálod, akkor legalább esély van rá. add meg az esélyt magadnak és neki is!

2016. ápr. 26. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha a srac helyeben lennek es latnam hogy visszajelolsz en tiltanalak le ...
2016. ápr. 26. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Svájci pasival mit kezdenél,ha ő ott él te meg itt,na ezt te sem tudod szerintem,csak jól esne vki "vállán" kisírni magad.Meg az önbecsülésednek jót tenne,ha a külföldön élő pasi sajnálkozna meg flörtölgetne.Az exed meg csak azért fogadod vissza,hogy ne legyél egyedül. Ráírhatsz de semmi nem fog változni,az a pasi lehet rájött már hogy nagyon nagy zűrzavar van a te fejedben :D
2016. ápr. 26. 21:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszii :D :D
2016. ápr. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!