Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy sem? Mindennap rá gondolok nem bírom őt kiverni a fejemből!
Volt egy srác aki svájcban él..találkoztuk pár éve. Aztán a kapcsolatom tönkre ment télen és ráírtam a srácra. 3 hetet beszéltünk éjjel nappal,vártam haza. Aztán jött az ex vissza sírta magát,és szó nélkül letiltottam...Aznap ért haza a svájci elvileg.
Azóta nem telt el úgy nap,hogy ne gondolnék rá :( a kapcsolatom ugyan olyan rossz,mint volt...sőt...
Bejelöltem a barátnőm adatlapjáról,de levette a jelölést :( félek,ha ráírok akkor ráír a jelenlegire és nem akarom őt megbántani.
Annyira megírnám,neki hogy, sajnálom és minden nap gondolok rá és hiányzik :( Hetek óta gondolkodom ezen.
Sok mindent elnyeltem a jelenleginek...flörtölések,lebukások stb...nagyon sok rosszat.
Új lapot kezdtünk,de már soha nem fogok tudni benne megbízni és párkapcsolatilag soha nem nyújtott semmit :( üres vagyok és magányos :(
írj neki. hiba volt, hogy így alakult, de talán még helyrehozható. ne abból indulj ki, hogy nem lehet belőle semmi.
ha meg sem próbálod, akkor biztosan nem lesz semmi. ha megpróbálod, akkor legalább esély van rá. add meg az esélyt magadnak és neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!