Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból szakítottatok a pártokkal, ha szerették
őt?
Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat, de nagyon nagy a családja. Eleinte még annyira nem vontak be a közös programokba, de most már kéthetente van valami, én meg nem vagyok ehhez szokva, csak a szüleim élnek már, nálunk nem volt ilyen. Karácsonykor már mondtam neki, hogy ez nekem too much, de azt látom azóta, hogy 2-3 ilyen alkalmat lemondtam, még jobban nyomulnak, már minden hétvégén valamelyik zaklatja, hogy ide menjünk, oda menjünk. Én meg már unom, annyira azért nem jó fejek, eléggé unatkozom. Nehéz szakítani, mert amúgy szeretem, minden másban passzolunk, szóval szomorú vagyok. Veletek hogy volt, milyen okból mentetek szét? (2 éves a kapcsolat, mi 30 felett)
Megkíséreltem tenni ellene (pszichológus, futópadozás, vándorlás "mint hobbi" stb.), de kb. nem volt több önámításnál, ami épp ezért értelmetlen is volt, így utólag belegondolva. Ezért gondolom azt, hogy nem lehet tenni ellene.
2024. ápr. 19. 08:58
12/14 anonim válasza:
Igen, és utólag iszonyú szar döntés volt, de szerencsére összejöttünk újra és megoldottuk. Nem mondom, hogy nincsenek megoldhatatlan problémák, de amíg olyan dologról van szó, ami elméletben megoldható, addig mindenképp próbálkoznék, akár 2-3 verziót is kipróbálnék, mi lehet a legjobb mindenkinek. Kivétel természetesen, ha hűtlenség, agresszió, elnyomás vagy ilyesmik vannak jelen, illetve ha a másik semmilyen szinten nem akar alkalmazkodni, csak azt várja, hogy én oldjam meg magamban a dolgot.
2024. ápr. 19. 10:19
13/14 anonim válasza:
Fektessetek le valami egyezséget.
Pl. havi egy hétvége a családé, a többi kettesben. Amúgy megértem, nálunk is párom családja elég nagy, ráadásul nem olyan kötött munkaidőben dolgoznak mint mi, ezért kb. minden hétvégén szinte "ránkugranak", hogy akkor végre nekünk is biztos jó... Szerencsére párom sem szereti a nagy társaságot meg az ilyen állandó családi programokat, így csak néha megyünk.
Nektek is az kéne, hogy párod beszéljen a családjával, hogy ti csak ritkábban fogtok ezekre menni. Ha ebben ő nem partner, akkor érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért nem fontos annyira neki ez a kapcsolat és a te érzéseid?
2024. ápr. 19. 13:56
14/14 anonim válasza:
Ha neked sok, a barátod viszont szeret a családjával lenni, ennyire gyakran is, akkor ne habozz, szakíts. Később sem lesz jó, állandó problémaforrás lesz köztetek. Én ha új kapcsolatba kezdenék, legalább olyan hangsúlyt fektetnék a kiszemelt családjára mint a kiszemeltre. Csak olyannal jönnék össze akinek a családjával is teljesen jól érzem magam, jól megértjük egymást. Meg persze akivel egyforma a családigényünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!