Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni a szerelmed, le lehet zàrni egy kapcsolatot, ha majdnem napi szinten kénytelenek vagytok találkozni a munka miatt?
Majdnem 1 èvig tartott, nem volt hivatalos kapcsolat, csak titkos. De előtte is màr baràtok voltunk (extrákkal) 2 éve, aztàn munkatársak lettünk és akkor jöttünk össze. Màr többször próbáltuk lezárni, de nem sikerült. Most màr 3 hónapja, hogy nem volt köztünk semmi. Ő màr szeretne új kapcsolatot azt mondta, én még ragaszkodom hozzà. Szeretem, hiànyzik a baràtsàga is. Heti 2-3szor talàlkozunk a munkában, telefonon majdnem minden nap egyeztetnünk kell munka miatt.
Szerintetek van esèlyem így lezárni ezt, elfelejteni őt? Volt màr valamrlyikőtök ilyen helyzetben?
2-es! Nem ez a kèrdès, úgy èrtem természetesen el akarom felejteni. De nagyon nehèz így, hogy munkakapcsolatban àllunk, minden nap beszélnem kell vele, kedvesnek, kiegyensúlyozottnak tűnni, miközben belül tombolok és borzasztóan rosszul èrzem magam lelkileg.
Túl lehet ezen ìgy jutni, hogy minden nap beszèlünk, talàlkozunk heti 2-3szor?
Mindig, mindenki ezt szajkózza és igaz is :csak az idő segít.
Próbálj abba kapaszkodni, hogy csak a munkaidő végéig kell kibírnod, aztán miután átléped az otthonod küszöbét, kisírhatod magad, elmehetsz futni pár kört, kiszellőztetheted a fejedet úgy, hogy senki sem piszkál. Ahogy múlik az idő, úgy válik minden egyre jobbá és szebbé a szemedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!