Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos olyan miatt szakítani a barátnőmmel mert elvárta hogy a taxisa legyek?
Figyelt kérdés
Én tudok vezetni ő nem tud és nem egyszer volt már olyan hogy amúgy valahova menni akart és jó lett volna ha én elviszem kocsival de épp nem értem rá és amikor nem vittem el csak jött a hiszti hogy miért nem, én nem vagyok az a férfi aki a taxisa lesz csak azért mert pi..ja van. Persze ha valamilyen egészségügyi problémája van vagy valamilyen baj van akkor az más kérdés amúgy gyűlölök vezetni2024. ápr. 13. 13:53
11/17 anonim 

válasza:

Egyre jobb a felhozatal az incelekből….
12/17 anonim 

válasza:

Nyugi itt forditott esetben a nők már látatlanban vinnyognak ha nekik van autójuk a pasinak nincs és már előre paranoiásak hogy taxizniuk kell. De hát ők csak azt várják el ami nekik is megvan, ezzel amúgy nem lenne baj, játszhatunk igy is de akkor forditott esetben se legyen sirás rivás ha a férfi annyit vár el amennyi neki van. Igen horribilis összeg lett autót megvenni és fenntartani az üzemanyagon kivül más brutál költségek is vannak, lassan eljutunk oda hogy a kapcsolat elején ismerkedési fázisban ezeket a dolgokat tisztázni kell, a rózsaszin ködben mindenkinek át kéne látnia hol van a határ a "szivességből néha elviszem" és a kihasználás között. Ezért jó ha legalább a jogositvány mindkét félnek megvan, egy ponton túl ha nagyon menni akar a másik akkor ott az autó tankoljon és mehet.
13/17 anonim 

válasza:

Ahol az autó és a taxi szavak a legfontosabbak, ott miféle kapcsolatról lehet beszélni?
14/17 anonim 

válasza:

A nőjét is meglehetne kérdezni mért jött össze ezzel a sráccal
15/17 anonim 

válasza:

#14: nem a nője tette fel a kérdést. De ha neked van infód a hollétéről, hívd meg ide, a fórumra, és majd kikérdezzük.
16/17 anonim 

válasza:

Nem. Te vagy a szolga, nem szabad lázadoznod! Ugrasz a parancsra, mikor épp füttyent. KÉRDÉS NÉLKÜL! Vidámkodva, a szolgálat az életed!
17/17 anonim 

válasza:

A leírt nézőpont szerint a 6-osnak lehet igaza. Ha csak ezt vesszük alapul és így igaz, akkor a fiú ócsárolói lehúzhatják magukat! De érdekes lehetne a lány nézőpontja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!