Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos olyan miatt szakítani a barátnőmmel mert elvárta hogy a taxisa legyek?
"elvárta hogy a taxisa legyek"
Elvárta volna.
Ha nem mész bele, nem leszel a taxisa.
Más jó vagy rossz nem is volt köztetek?
Szeretettel és tisztelettel beszélsz a barátnődről, ez becsülendő🙂 Ja, nem.....
Elmondod neki szépen, hogy nem szeretnéd mindenhova furikázni, de ne is legyél önzetlen.
Jogosan szakítana ő, hogy szarsz a fejére. Nem tudom, én nőként minden további nélkül elvinném a másikat alkalmanként, ha épp ráérek és nincsenek egyéb terveim, akkor miért ne.
Nyilván ha nem érek rá vagy épp krvára nincs kedvem tényleg, mert fáradt vagyok vagy akármi nyűgöm van akkor nem, de nem az az alap, hogy nem és kész mert éN NeM vAGyoK tAXi😤🫠
Az ilyen nőktől menekülj. Sajnos ahogy a gyk-n is láthatod, egy férfinek csicskásnak kellene lennie. Szivesség.... Aha. 650Ft-os üzemanyagon furikázzam naponta 80km-t a belvárosba, mert hát egy kapcsolatban a férfi kötelessége megteremteni a luxust. Velem is meg akarták játszani párszor, amolyan palimadárnak néztek. A legutolsó próbálkozót széles mosollyal levittem Hortobágyra, autó megáll, ajtó ki, viszlát.
Egy nő akkor kap tiszteletet ha úgy viselkedik hogy meg is érdemelje. Alapból pont ugyanannyit ér egy nő mint egy férfi, csak ám sok nő azt hiszi, ő a Galaxis közepe a semmire. Nem baj, csak pofával landolni a betonon nem túl komzortos a magas lóról.
Tehát alapból nem jár az ajándék, a házi taxi, a rengeteg program, a jópofi.
8. Igazad van, a vélemény meg olyan mint a shegglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a máséra.
Engem pl. krvára nem érdekel más véleménye a döntéseimben. Mondjuk meg sem kérdezném senkitől sem hogy szakítsak, elváljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!