Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék a barátnőmmel, de nem tudok. Mit tegyek?
Teljesen normális, amennyiben nem egy 100%-osan mérgező kapcsolatban éltél. Lesznek szép emlékek. Én már szakítottam vagy 4x (2-3 éves kapcsolatok) és ami nekem bevált az az, hogy tudatosan arra koncentráltam, ami miatt szakítani akarok (pl. nem összeegyeztethető életmód / célok stb.), nem pedig arra, hogy "de azért voltak szép napjaink is".
Ha azon merengsz, hogy nem volt 100% kuka a kapcsolat, akkor soha nem lesz lelkierőd szakítani.
Neked kell tudni hogy szakitani akarsz a barátnőddel vagy nem? Vagz szereted vagy nem? De ha nem vagy vele boldog akkor sanszos hogy nem.
Vegyél egy virágot es kerdezd meg a viragot szeret nem szeret. Bar ahogy igy látom te több virágot vennél mert egy virág után ugyanugy ezt kérdeznéd amit most.
Te honnan tudod, hogy vannak a nemek? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!