Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék a barátnőmmel, de nem tudok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem vagyok boldog vele. Vasárnap találkozunk, és elterveztem, hogy hogyan kéne történnie az egésznek, mit mondok stb. Viszont egész nap ez jár a fejemben, gyakorlatilag fejben már szakítottam is, viszont előjöttek a szép emlékek, és most megint elkezdett megszépülni a dolog. Ez normális? Engedjek a szép emlékeknek, és ne szakítsak vagy tegyem meg?
2021. okt. 28. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hülye vagyok. 🤦‍♂️

Férfi vagyok egyébként.

2021. okt. 28. 19:39
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Fu de elegem van. Emberek. inkabb tegyetek a kapcsolatert. Utazzatok el, koncentraljatok ugy igazan egymasra, nyiljatok meg, vallaljatok fel az erzeseiteket ,kommunikaljatok.
2021. okt. 28. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés az információ!

Van millió bagatell dolog, 100, ami csak rólad szól, 10 ami javíthatatlan. Nem mindegy, hány évesek vagytok, mióta együtt, milyen a kommunikáció, akartatok, tettetek -e azért, hogy jó legyen.

2021. okt. 28. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
Minden attól függ, ez a lány mennyire szeret és miket tett meg érted, hogyan bánt/bánik veled?
2021. okt. 28. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Miért akarsz szakítani?
2021. okt. 28. 19:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Hogy miért akarsz szakítani azt csak te tudod... ha csak a "szép emlékek" miatt vagy együtt vele akkor tedd meg. Megérzésem szerint döntésképtelen vagy az élet számos sok területén, releváns kérdésekben elkap a szorongás vajon jól döntök-e, mi van ha... típusú kérdésekkel a fejedben. Nos, a te Életed, a te Sorsod, vagy a félelmeid fognak egész életedben vezetni?
2021. okt. 28. 23:10
 17/22 anonim ***** válasza:

Miért nem válaszolsz a kérdésre, mert így nem tudunk segíteni.

Miért akarsz szakítani?

Így csak találgatunk.

2021. okt. 29. 06:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Én szakítanék a lánnyal . Még most lépjetek ki ebből minél hamarabb. Az én exem is hónapok után nyögte ki , hogy boldogtalan és a szép emlékekből élt. Szarul esett, mert nem volt őszinte velem, nem kommunikált velem, stb. Ezek után még próbáltunk valamit kihozni a kapcsolatból, a végén én mondtam ki a végét. Szerinte én ezzel végig gázoltam rajta és egyszerűen csak kidobtam. Én mar nem tudtam szeretni, nem tudtam úgy rá tekinteni . Egy hónap múlva pedig ismerkedni kezdtem, mert annyira elmúlt minden érzés az exem iránt .:)
2021. okt. 29. 06:39
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

De miért akarsz szakítani!!!!!????

Írd már le könyörgöm!!!!

Lett egy másik csaj?

Ver téged?

Megcsal téged?

Te csalod meg őt?

Halálos beteg?

Te vagy halálos beteg?

Már nem vonzó számodra mint nő?

Ő nem akarja a szexet?

Gyerek vagy még ha egy okot sem írsz le vagy kamu kérdés és egy választ sem kapsz ami jó lenne neked soha.

Simogassuk a kis egódat b.szki hogy jól teszed hogy szakítasz?

Ezt szeretnéd?

Egy kommentet sem írtál.

Szerintem ez egy kamu kérdés.

Ha érdekelne a dolog akkor válaszolnál is.

Nem nagy energia feljönni és válaszolni ha te is válaszokat keresel.

Csak kamuzol,sajnáltatod magad?

2021. okt. 29. 13:55
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó , frusztrált vagy ? :D

Egyszerűen lehet már kihűlt benne a láng és ennyi. Fiatal még a kérdező , nem kell így neki ugrani . Simán lehet, hogy nem látja a közös jövőt , más úton haladnak, más céljaik vannak.

Én pl.azért nem voltam boldog a párom mellett, mert nem tudta elfogadni a sok tanulást.( orvostanhallgató vagyok, később csak még kevesebb szabadidőm lesz. Nem kell mindenkinek tolerálni , de nem óhajtok olyannal lenni, aki a sok tanulásom miatt cseszeget.)

2021. okt. 29. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!