Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy át voltam verve tudatosan, élvezetből, élvezte, hogy megaláz és elhittem, hogy ez egy többéves kapcsolat?
Végülis 3 évet voltam valamiben, amit a pasim kapcsolatnak nevezett es tőlem elvárt átláthatóságot, hűséget, amíg ő a ribijével röhögött rajtam, hogy beleélem magam a dolgokba es csúfolkodott velem, a nőjét baratkoztatta velem es a házamba hozta, kitárgyalt vele stb es közben őrjöngött, hogy hűséges es nem tudtam levakarni, ha szakítani próbáltam vele fenyegetett mindenfélével zsarolt.
Nehezen teszem túl magam rajta, hogy így átvert es csak csúfságolt végig, habár semmi oka nem volt ragaszkodni erre, nem voltunk házasok, se gyerek, se hitel, csak es kimondottan keresett valakit, akit bánthat.
Nem is azért tettem fel a kérdést, hogy megtárgyaljam, hogy a ki hibája mi volt es túrjam a múltat es a trágyát, abszolút nincs szuksegem erre, tanulságok levonva.
A kerdesem a jövőre szólt, de nem számotokra, akik eddig írtatok
Ha tudod, hogy kiszívják a véred és te akkor is teszed magad velük akkor a te hibád.
Az megint más ha elrabolnak az E.T-k és lekötöznek, akkor tényleg áldozat vagy.
De te sejtetted, érezted, sőt tudtad, hogy nem jó a "kapcsolat" és mégis vele voltál 3 évig!
Nyugodtan haragudj rá, vagy a világra mennyire unfair.
Te csak az elszenvedője voltál az egésznek ha attól érzed magad jobban, de el fogsz jutni oda, hogy nem érsz el a haraggal semmit.
Nevetséges vagy. Úgy tudsz rajta túllépni, hogy elimered, hogy nem voltál teljes mértékben áldozat, tanulsz az esetből, odafigyelsz máskor kinek szavazol bizalmat! Fejlődsz előre és nem hátra!
Te végtelenül buta vagy. Jobb másra kenni a saját nyomorod.
Holott te részt vettél benne készségesen, hogy bohócot csináljon belőled mert akkor is ostoba voltál.
8 és 9 vagyok. Én is megtapasztaltam, hogy addig nem lehet valakin segíteni, amig ő nem engedi azt. Én se engedtem sokáig. Támadtam mindenre és ellenséges voltam. Pont, mint most te.
A lezáráshoz pedig igenis hozzátartozik az is, hogy levonod a következtetéseket és azt, hogy legközelebb mit hogyan nem szabad csinálnod, hagynod.
", a kérdésem az volt, hogyan lehet ezen túllépni"
Úgy, hogy magadra szedsz egy kis önbecsülést, felméred, hol hibáztal (miért tetted el), és levonod a tanulságot, hogy ilyenre máskor nem kerülhet sor. Értsd: időben kidobod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!