Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy elhagyom?
Ne legyen bűntudatod. Nem bűnös az, akiben már elmúlt.
Légy kíméletes, de jobb, ha mielőbb túl van rajta.
Ne gyötörd a jelenléteddel.
Inkább sajnálat.
Én húztam már ilyen nő mellett 2x is, egyiknél még 6 hónapig másiknál csak 3.
Sajnáltam mert tudtam, hogy össze fog tőrni rossz napjai lesznek,. vagy ki tudja talál e még valakit.
De gondolj arra, hogy mihamarabb otthagyod annál több ideje lesz mást találni.
Hosszú kapcsolatról van szó? Érzi az illető, hogy nem passzol valami köztetek?
Mert amennyiben érezhető hogy valami nem klappol, én úgy vezetné fék, hogy leülsz vele és elmondod, hogy valószínű ő is érezte az elmúlt időkben ez még az a helyzet. Mondd el, hogy tisztelet mint nőt/férfit ezért szeretnél vele őszinte lenni és nem szeretnéd az idejét tovább húzni, ugyanis Te úgy érzed ez hosszú távon nem fog működni. Lehet nem ez volt e kérdés, de mindenképp tapintatosan kozold vele. Észérvekkel, hogy megértse, nem szeretnél vele játszadozni.
Bizonyára neked is fog fájni a szakítás, mégha nem is vagy már boldog, de ha meghozod a döntést, ne hátrálj és ne kelts a későbbiekben se hiú reményeket másik félben. Így segítesz neki a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!