Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy párotok aljas módon hagyott el titeket majd utána levegőnek nézett és később ezt visszakapta az élettől valahogy?
Sokszor volt ilyen. Ghostingolt az egyik. Se telefonon sem sehol nem értem el. Lakásához elmentem. Kiderült új nője van. Le is tagadott. Na én ott szépen összetörtem. Vagy másfél évre tropára vágott. Aztán teltek az évek és újra megkeresett, hogy kezdjük újra szeret még mindig. Nyilván elküldtem többször is mire felfogta, hogy nem leszek a pancsere.
Másik pasas, csak annyit mondott, hogy nem megy már neki. Ott teljesen kiborultam a szakítás után. Elkezdtem inni, minden szar. Az pokol volt. Utáltam magam amiért ezt is elb@sztam. Ő meg folyamatosan bombázott utána. Nem reagáltam. Mindaddig míg kórházba nem kerültem. Ott azért nagyon megijedtem, nem tudtam, hogy túl élem-e. Felhívtam. Beszéltünk. Újra kezdtük. Ez sokat segített, jobban is lettem, túl éltem. Aztán munkahelyet váltott ahol a női kollégái érdekesebbek lettek. Nem derült ki konkrétan csak a kúrószívekből a profiljára és oda-vissza. Meg a telefon rejtegetésből, hogy valami nem oké. Elkezdte majd hajtogatni, hogy ő nem féltékeny rám. Nem érdekli ha mással lennék. Nekem ez annyira betett, hogy szakítottam vele. Még nem “ mászott vissza” mert kb 2 hónapos sztori. De hosszú még az élet. Egyelőre totál magába fordult lett az anyja elmondása szerint. Mivel az anyja még mindig beszámol róla.
1 hónapja meg egy másik srác keresett fel akivel 6 éve szakítottunk. Megcsalt, és ghostingolt. Vissza sem írtam neki nyilván.
Szóval sokszor visszakapják. Vagy általad, vagy mások által. Mindegyik depressziós és lecsúszott. Nekem azóta lett egy házam, autóm, egy biztos egzisztenciám. Folyamatosan képzem magam. Sokat utazom külföldre is. Annál jobb “ bosszú” nincs mint mikor boldog vagy nélküle.
Igen kétszer is. Bár nem vagyok kárörvendő típus de megérdemelték.
Az egyik a legelő barátom volt, nem 15-16 éves fiúról beszélek hanem már egy felnőttről. Nagyon oda voltam érte, szerettem benne hogy nem az a tipikus hülye gyerek szindrómás srác, és nincs nagyra magával. Eleinte minden rendben ment. Nagyon örültem neki. Majd elkezdett írogatni az akkori legjobb barátnőmnek. Szerinte ez semmi nem volt. De sajnos olyanokat is írt neki. Én voltam a kis szamár. Majd utána mindig mindenért én voltam a hibás. Megkaptam, hogy én túl törődő, kiszámítható és megbízható vagyok. Nem teszek ki képeket magamról, nem sminkelek eléggé stb…szakított velem, exéhez hasonlítgatott. Azóta eltelt pár év. Rám írt a semmiből, hogy ő akkor milyen nagyon tévedett. Azóta folyamat dobják őt.
A másik pedig még együtt voltunk mikor ujra beszélgetni kezdett az exével. Én nem tudtam róla, de mint kiderült már vettem egy közös albit is. Miután kiderült ő csak annyit mondott, hogy joga van ahhoz hogy alakítsa az életét. Majd eltelt 2-3 hét a csaj újra dobta őt.
Olyan volt, hogy az exem aljas módon bánt velem, ezért elhagytam. Én 4 évre rá jöttem össze a párommal, akivel azóta össze is házasodtunk, boldogok vagyunk:).
Kb 10 éve voltunk együtt, mikor az exem megtalált a közösségi oldalamon, és elkezdett siránkozni milyen magányos, utánam is minden nője hamar elhagyta ( ez nem lepett meg), és hogy szerinte azért nem jött neki össze senkivel mert hogy még mindig engem szeret és összetartozunk és szívesen megvárja míg elválok, de akár lenne a szeretőm is.
Mondtam neki, hogy én boldog házasságban élek, hagyjon békén. De ha az utolsó pasi lenne a földön, akkor is inkább lennék egyedül. Emlékezzen arra hogy bánt velem, és fogadja el, hogy azt kapja az élettől amit megérdemel. Aztán közöltem hogy ne írogasson mert letiltom. Letiltottam. Kb 3 kamuprofilrol még írogatott, azokat is tiltottam, így megunta.😂
Kérdező környezetemben mikor valaki rosszat tett a másikkal én mindig azt láttam hogy még jobban alakult a sorsa. De csak azen példam olvasd el
Főnököm indokolatlanul ramszallt mert a nyalisai bekoptek. Pokollá tette azeletem a munkahelyemen és még a párommal is szetvalasztott. A főnökömmel előleptettek...
Ölt pasim megcsalt megalázott. Ezek után ezzel a nővel mindenki azthitte tiszavirageletulesz, hát együtt vannak 8 éve ház gyerekek.
Szeretovagyok ugyvolt osszejovunk kapcsolatra mert elvalik,rendezték is a papírokat majd meggondoltak magukat újra osszejottek és boldogabbak. En még sosem vertem át és szerettem tiszteltem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!