Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már úgy párotok aljas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy párotok aljas módon hagyott el titeket majd utána levegőnek nézett és később ezt visszakapta az élettől valahogy?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 5. 15:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Az ertekrendje az ami vegulis beteljesedik rajta. Rossz ertekrenddel rossz donteseket tud csak hozni, aminek a vegen o is aldozata lesz.
2024. ápr. 5. 15:41
 2/21 anonim ***** válasza:
10%

Párom nem, de engem folyamatosan lekoptatnak a nők, hiába ismerkednék 30-35 között és rendes, sportos, jóravaló férfi vagyok, budapesti lakással, autóval, elég jó fizetéssel.

Mondjuk majd a 16-20 éves gyerek is dobja hamarosan a csajt, aki elvitte a diszkóból egy menetre, de meg is érdemlik az ilyen nők.

2024. ápr. 5. 15:44
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Most az az új mánia, hogy a 35 éves nők 16 éves fiúkkal járnak? :))

Az egyszerű melós, az "ehhez a nőhöz elég 400 ezer forint", a férfitöbblet és a hipergámia után most ez következik? :D

Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, nem. Az élet nem egy tanmese.

2024. ápr. 5. 15:46
 4/21 anonim ***** válasza:
71%

Még soha senki nem kapott vissza semmit.

Mindig azt mondják...majd meglátod az élettől még visszakapja...

hát nem

2024. ápr. 5. 15:53
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Én sem hiszek ebben. Amúgy ha elhagyott, honnan tudnám, hogy mi történt vele később? Én nem követem az exeim élettörténetét.
2024. ápr. 5. 16:05
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez a majd visszakapja, csak önámítás. Ráadásul így minden kifejtés nélkül ez az aljas elhagyás is gondolom szimpla szakítás volt, ami neked nem tetszett. De még ha megcsalt volna vagy ilyesmi, azt se fogja visszakapni, ilyen nincs.
2024. ápr. 5. 17:11
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

25 éves koromban volt egy 8 hónapos kapcsolatom. Jókat nevettünk együtt, jó volt a szex, heti 4-5 ször találkoztunk.

Egyszercsak kiderült hogy egy sátras haverozós hétvégén megismert egy szép csajt és már szexeltek is.

Akkor megharagudtam és persze vége is lett ezzel a húzásával.

Eltelt egy év amikor irt a neten hogy beszéljünk .

Elmesélte hogy a csaj kölcsönt vetetett fel vele, gyűrűt várt már el karácsonyra és végül elhagyta őt egy másik pasiért akivel családot akart.

Mi ez ha nem karma?

2024. ápr. 5. 17:45
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
7# Pl véletlen, kifogott egy hülyét, akit alig ismert és ez lett belőle. A csaj következő csávója sem járt jobban. Vagy szerinted ő is valami szart csinált régen, meg mindenki, akit kifog egy idióta? Ennyi erővel a kérdező mit csinált, amiért aljas átverést kapott? :D
2024. ápr. 5. 18:07
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy osszejon egy ugyanolyan emberrel, hiszen a hullamhossz stimmel es egymast szopatjak utana.
2024. ápr. 5. 18:11
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk tök életszagú, hogy az exed, aki megcsalt és elhagyott, majd pont neked fog panaszkodni, hogy őt is elhagyták és megcsalták.

Én nem tudok semmit az exeimről, és nem is érdekel, hogy kivel vannak, és mit csinálnak.

De ha azért lett vége, mert az illető egy gerinctelen alak, akkor valószínűleg a későbbi párkapcsolatai sem fognak jól sikerülni. Ez nem karma, vagy ilyesmi, egyszerűen egy negatív személyiségű embernek ritkán alakulnak jól a kapcsolatai.

2024. ápr. 5. 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!