Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális hogy hiányzik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy hiányzik? Könnyebb lett volna ha nem haraggal válok el tőle?

Figyelt kérdés

Nem volt kapcsolat, de szinte az volt hivatalos kimondás nélkül. Én léptem ki belőle végül, mert annyira toxikus, bántó volt hogy már mentálisan is nagyon megviselt a vele való “majdnem kapcsolat”. Mindketten kapcsolatot akartunk de nem jutottunk el odáig., állandó viták és fikázások mentek (főleg felém és arra hogy sosem voltam elég jó)

Tudom jól hogy jól döntöttem, de már eltelt közel 5 hónap, volt próbálkozása hogy felkeressen. Nem váltunk el jóban, ő ragaszkodni akart hogy ne haragban váljunk el. Nekem annyi fájdalmat okozott lelkileg, annyira megcsorbította az egész önszeretetem hogy nem engedtem, csak azért hogy a lelkiismerete jobb legyen..

Én azóta elköltöztem messzebbre, próbálok ismerkedni, de nem sikeresek a randijaim/nem akarok komolyat. Esténként arra gondolok, hogy megölelem, vagy a szexre (nagyon szerettem vele) vagy úgy néha csak a jobbik pillanatainkra. Szeretnék továbblépni, valójában lezártam ezt magamban, de nem jön senki

Pl néha a helyekre emlékeztet, ahova közös terveket szövögettünk, stb.. nem volt jó kapcsolódás de azt a pár jót, vagy az elejére a “kapcsolatunknak” sokat gondolok

Mit tegyek? A nosztalgia néha elfedi azt a sok rosszat, amiért valójában elhagytam és nem bánom

Vagy elkellett volna harag nélkül váljak tőle és most könnyebb lenne?

Mindkettőnket megviselt az elválás annak ellenére hogy nem működtünk, a srácot kifejezetten

L

2024. márc. 28. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az össszes hozzászólót megtudom cáfolni. Ismerkedtem márciustól, belebotlottam olyanba, aki messze túlszárnyalta az összes elképzelésem. A dolgok, amikről gondoltam hogy nem érdemlem meg, igenis megérdemeltem. Olyan társat találtam akihez ez a kérdésben lévő ember a nyomában sincs
2024. jún. 12. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
23%
Csak majd nehogy megint pofára ess. A "túl szép, hogy igaz legyen" sose igaz.
2024. jún. 12. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Kedves kerdezo! Örülök, hogy sikerült kilepned ebből a kapcsolatbol és találni egy újat, ami tényleg boldoggá tesz.
2024. jún. 13. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!