Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja ért véget egy több, mint 10 éves kapcsolatom, de még mindig hiányzik néha. Ez normális?
Januárban mondtuk ki, hogy vége és februárban költöztünk szét. A tavasz maga volt a pokol, nehezen eltem meg a szakítást, nem is beszéltünk egymássa azért, hogy könnyebb legyen. Nyáron jobb lett sokkal, már azt hittem, hogy túl vagyok rajta. De az utóbbi 1-2 hétben megint hiányzik és úgy érzem, hogy szeretnék vele lenni.
Ő persze már rég túl lépett rajtam, hónapok óta mással jár. Bár az is igaz, hogy már nem szeretett igazán az utolsó 1-2 évben, így érthető, hogy könnyebben túl van rajtam.
Vagy talán csak azért hiányzik, mert az utóbbi 1 hónapban semennyit sem kommunikálunk? Előtte azért váltottunk pár mondatot néhány naponta, 1-2x találkoztunk is a nyár folyamán.
#1: igen, valószínűleg ez is benne van, hogy nem is maga a személy hiányzik, hanem azok az idők amikor jól megvoltunk és fiatalabbak voltunk mint most. Oka van annak, hogy szétmentünk és próbálok erre koncentrálni :)
#2: tanulok nyelveket, fejlesztem magam a karrieremben, eljárok edzeni és találkozok is másokkal, de valahogy mindig eszembe jut napközben is.
mindenesetre próbálom ezeket a gondolatokat elhessegetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!