Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszakaphatom még a szerelmem?
Figyelt kérdés
2 hete egyik pillanatról a másikra elhagyott, mert családi gondjai vannak, a szülei, a testvérei, stb. Tudom, hogy szeret, együtt terveztük a jövőt. A problémáitól teljesen bereccsent. Olvastam sok mindent, hogy ilyenkor nem szabad írogatni a férfinak, mert elértéktelenedik a nő. De ő pont azt szerette mindig, ha sokat vagyunk együtt és üzengetünk, stb mert neki ez kellett, hogy érezze, hogy fontos nekem. Arra gondoltam, hogy ezután is írok neki, hogy érezze, hogy még mindig fontos nekem és szeretném visszakapni. Elrontottam annak lehetőségét ezzel a 2 héttel, hogy visszatérjen hozzám? Ha most csendben maradok, akkor még van esély, hogy ha lenyugszik, akkor újra együtt leszünk? Több mint 3 éve vagyunk-voltunk együtt.2024. márc. 24. 18:16
11/13 anonim válasza:
Nem érsz neki annyit. Mit nem értesz rajta?
12/13 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy nem egy ordas nagy kamu, amit a barátod beadott neked. Általában ezek a kifogások, de valójában új nője van. De most tegyük fel, hogy igaz a mese. Hogy állsz te a barátod családjához? Mennyire voltál támogató, amikor a barátod a családjának segített? Mi lehet az oka, hogy nem tudja összeegyeztetni a családi kötelességeit a párkapcsolatával?
Olyan se nagyon van, hogy valaki minden előzmény nélkül szálljon ki egy kapcsolatból. Mennyire figyeltél te a barátodra, ha nem vetted észre, hogy pocsékul érzi magát ebben a kapcsolatban? Ennyire lekötött az álmodozás a közös jövőről?
13/13 A kérdező kommentje:
Felhívott reggel, délután találkozunk. Bocsánatot kért, hogy hülye volt és szeretné megbeszélni. Meglátjuk mi lesz!
2024. márc. 25. 09:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!