Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagytak 5 év után, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytak 5 év után, nem tudom feldolgozni. Tudom, hogy fiatal vagyok még, de nincs senkim.. kis korom óta csúfoltak és sosem akart senki sem barátkozni velem. Nem tudom magam ezen túl tenni.. hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, tudom milyen rossz lehet...
2024. márc. 8. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
8 èv utàn, egyik napról a másikra törtènt. Azt mondta nem tudja mit akar. Szeret de sokat hibàztam. Ez igy is van, hosszú törtènet. Talán az idő megoldja, de jelenleg rohadt egy èrzès , nem tudok tanácsot adni. Nekem azt mondtàk moccanjak ki , szórakozzak, de kb èletkedvem sincs , nemhogy tàrsasàgba menni
2024. márc. 9. 14:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Rettentően sajnálom. Remélem sikerül neked is békére lelni..
2024. márc. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!