Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki több éves kapcsolat után elhagyja a párját úgy, hogy a párja ellene semmit nem tett és pár héten belül már új párja van, őt nem viseli meg a szakítás, neki nincs szüksége arra, hogy meggyászolja a kapcsolatot?
"Többek között nekem ebből érződik úgy, mintha szerinted csakis a másik fél lehetne automatikusan a hibás, "
És miért? Megváltozhatott a másik fél is, vagy a körülmények, vagy bármi. De az biztos, hogy aki kilép, az nem boldog a párjával.
Semmit nem tett...ez nagyon sokszor így van.
elmúlt, már nem szereti ahogy a másik szeretné, hogy szeresse.
Ha nem úgy válnak el, hogy már van másik akkor egyszerűen elmúlt minden ami 2 embert összetartana mint egy boldog párocskát.
Annak nehezebb feldolgozni aki szerette a másikat.
Én pl elmondtam neki - egyszer, kétszer, ötször... szrt bele, aztán pislogott, mikor szakítottam.
De miért?
Én meg azt hittem, hülyéskedik, de nem, tényleg ilyen hülye.
Szóval én elgyászoltam a kapcsolatot kb akkor, mikor rájöttem, hiába próbálok bármit lekommunikálni, ő meg sem hallja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!