Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek már tudok nemet mondani az jó jel?
Figyelt kérdés
Barátkoztunk, megvezetett, néha kihasznált, ego booster voltam neki a semmiért, de a barátságot fenn akarta tartani! Tegnap hívott hogy beszélgessünk, kávézzunk együtt. Biztos hogy a lelki szemetes szerepet kaptam volna megint tőle. Már nem érdekel. Nem érzem már jól vele magam. Nemet mondtama találkára, amit eddig nem tudtam megtenni. Ez már jó jel? Kiábrándultam belőle?2024. febr. 27. 21:02
11/11 A kérdező kommentje:
10
Barátkoztunk, de volt hogy próbálkozott, de nekem már akkor sem volt őszinte a próbálkozása, aztán anyagilag lehúzott! Nem 5000 ft-ról beszélek!!! Amit persze nem adott vissza soha! Hanem hitegetett hogy majd elmegyünk ketten nyaralni, majd ő meghív... Na persze. Mással ment nyaralni, meghivatta magát. Aztán a pasi dobta, ismét hozzám jött, és megint pénzt akart kérni! Na hogy mit képzelek magamról???
2024. febr. 28. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!