Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek már tudok nemet mondani az jó jel?
Csak vigyázz, mert ilyenkor szoktak nekiállni játszmázni. Majd szépen előadja magát, hogy mennyire sajnálja, hogy lepattintottad, pedig ő közben rájött, hogy mégis csak szeretne tőled komolyat.
Erre te fellelkesülsz mert jól esik az egódnak és mégis csak nyitsz felé újra, aztán meg ő fog szépen lepattintani.
Ilyenbe szaladtam már bele én is. Nagyon sok nő nem bírja elviselni ha nemet mondanak neki. Még akkor sem ha egyébként nem kell nekik az adott férfi.
Jol tetted! De sokkal korábban kellett volna repiteni az ilyet.
Van hova fejlödni.
Én egy ideje azt csinálom, hogyha néz egy nő / lány, metrón, villamoson miközben olvasok, akkor ránézek és direkt csúnyán nézek.
Jót tesz a lelkemnek, hogy azt üzenem nekik ezzel, hogy mi a fa**t bámulsz.
Persze biztos leszólnak majd sokan most. Én már rég kiábrándultam az egészből, különben is sokkal jobb egyedül. Nem vagy mások hülye szokásaihoz kötve, kötetlenül szeretkezhetsz nyugodtan, azt csinálsz, amit csak szeretnél.
Jól tetted amúgy. Nem kell mindig elérhetőnek lenni, nem a plüssmackója vagy, hogy egy üzenetre / hívásra rögtön odarepülj és legyen kivel összebújnia.
Jó jel mire?
Volt barátnővel barátkozni, kapcsolatot tartani időpazarlás. Ha nem működött, akkor le kell zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!