Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, ilyenkor mi játszódik le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ilyenkor mi játszódik le bennetek, melyik lehetett igaz?

Figyelt kérdés
Néhány éven belül kétszer is átéltem hasonló szakítást. Röviden, egy héttel vagy pár nappal a szakítás előtt még nagyon szeret, bújik, kedves, nagyokat szexelünk, és látszólag szeret tényleg. Aztán egy olyan konfliktus után, amiből addig már volt 100 átvált ridegbe, és hirtelen szakít, de még ekkor is sír, azt mondja, hogy egyébként szeret, de nem megy, és nem akar most egy ideig senkit, egyedül akar lenni. Aztán eltelik 1-2 hét, és már új pasija van, és még ridegebb, azt is letagadja, hogy a szakításnál, meg előtte 1-2 héttel még azt mondta, hogy szeret, mert állítása szerint már rég nem szeret. Lehet naiv vagyok, de hogy tud valaki ilyen gyorsan váltani? Most vagy a kapcsolat alatti szeretet nem volt őszinte, és az volt hazugság vagy valójában még szeret, csak elnyomja magában is, és a másikkal próbál vigasztalódni. Vagy egyszerűen tényleg 1-2 hét alatt teljesen átfordulnak az érzelmek, de nekem ez nagyon furcsa. Aki nőként élt át hasonlót, abban mi játszódhat le?
2024. febr. 26. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vannak ilyen emberek, akik pár havonta másba "szerelmesek". De ők valójában a szerelembe szerelmesek. Gyanítom, hogy ezek nem voltak túl hosszú kapcsolatok, max. fél-egy évesek. Idealizálnak, nem a valós énedre kíváncsiak, nem is ismernek igazán, csak beléd látják, amit ők szeretnének. Aztán egyszer csak felszáll a rózsaszín köd és már nem kellesz... Úgy látszik, te valamiért vonzod az ilyeneket.
2024. febr. 26. 18:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy még küzdök, hátha jó lehet nem egyik napról a másikra történik.

Egy folyamat. Nálam hosszú hónapokon át húzódott.

Ez van, és igen, lehet, hogy ma még oké, adok egy utolsó-utáni esélyt, másnap meg ébredés után: Bssza meg, semmi értelme nincs vergődni még hónapokon át és szakítok.

Nálam pl ez zajlott le. A józan eszem már rég tudta, hogy szar az egész a szívem még kapálózott meg féltem az újtól - aztán egyik reggel, oké, most lépünk.

Nem húzzuk még ki tudja meddig, most, félórán belül elköltözök tőle, mert már nincs kimondottan kapcsolat (amit a másik is tud, amúgy).

2024. febr. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!