Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor mi játszódik/játszódna le bennetek?
Valószínűleg megállapítanám,de csak magamban, hangot nem adva a dolognak.
Viszont, a jó hír, hogy nem vagyok átlagfrici, szóval lehet, hogy a pasid rá fogja verni onnantól.
Ha szerelmes akkor semmit.
Ha realitáshoz szokott ember akkor simán elrendezi magában
szép vagy nem szép s annyi.
Ha a farka vezérli hát ott gyorsan borul a bili.
Amúgy sok szép nő van s barátként tökéletesnek is tűnnek de férfi szemmel kiderülhet van a viselkedésében valami ami zavaró pl fura hang, ordenálé vagy közönséges viselkedés stb.
Nekem is van ilyen barátnőm, a férfiak s a lezbikusok mind imádják nem mert olyan hű de szép hanem a kisugárzása erotikus, a hangja, a nézése s ettől máris csinosabbnak tűnik. Ezt utálja benne rengeteg nő.
Én is féltem bemutatni a páromnak az pedig nem értette miért, elismerte különleges de közben annyira komplexusos, hogy egy órát is nehezen beszélgetne vele közös társaságban.
Ha féltékenyebb vagy hát azzal a barátnőddel kevesebb hármas programot szervezel s nem kell elérhetőségeket cserélgetni aztán ennyi.Szóval nyugi. Esetleg aznap hozd a jobbik formádat s a személyiségednek, testalkatodnak előnyösen öltözz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!