Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ilyenkor mi játszódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ilyenkor mi játszódik/játszódna le bennetek?

Figyelt kérdés
Be akarom mutatni a baratomat a barati tarsasagomnak. Kicsit tartok ettol, mert a legjobb baratnom egy gyonyoru szoke lany, akinek nagyon szep, termeszetesen hatalmas mellei vannak. A tobbi lannyal egy kategorianak erzem magam, de vele azert nem, o szexualisan szeri tem sokkal vonzobb az atlagnal. Szoval mit gondolnatok magatokban, ha a baratnotoknek lenne egy ilyen baratja? "Bar vele jarnek", "bar igy nezne ki az enyem is" stb felmerulhetne? Vagy csak megallapitanatok hogy jo csaj? Kérlek ne ekézzetek a kérdés miatt.
2018. máj. 10. 11:01
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
36%

Valószínűleg megállapítanám,de csak magamban, hangot nem adva a dolognak.

Viszont, a jó hír, hogy nem vagyok átlagfrici, szóval lehet, hogy a pasid rá fogja verni onnantól.

2018. máj. 10. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Ez régi trükk, egy számítógépes játékból tanultam. Bárátkozni kell a lányokkal, mert szinte mindegyiknek van egy jó csaj barátnője, akihez ilyen módon a legkönnyebb eljutni. Amúgy felnőtt párkapcsolatok a kategória neve.
2018. máj. 10. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Bennem az játszódna le, hogy "bár előjönne a barátnőm egy olyan javaslattal, hogy csináljuk hármasban".
2018. máj. 10. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg lányról megállapítjuk (az utcán sétálva vagy buszon ülve is) hogy "uhhh ezt megdugnám". De ez nem jelent semmit! Ha te vagy a barátnője, akkor nem (ideális esetben) nem akar lecserélni...
2018. máj. 10. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik nem akarják mindig a legjobbat hajkurászni úgy, hogy közben valójában minden jót elszalasztanak. Beléd már sok energiát fektetett, miért erőlködne másnál, ha végre lett valakije, akivel tervezhet?
2018. máj. 10. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Valótlan a félelmed, ha szeret téged, legfeljebb önmagában konstatálja és ennyi.
2018. máj. 10. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
engem nem annyira érdekelne, az én barátnőm is elég gyönyörű, a vele vagyok, akkor nem a barátnőit akarom dugni :D
2018. máj. 10. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Fordított helyzetben, ha a barátodnak az egyik haverja egy nagyon jó pasi lenne, aki után szinte futnak a nők, akkor te is inkább lecserélnéd rá? Ha valaki tényleg szereti a párját, akkor őt látja a legszebbnek meg a legjobbnak, mégha mások szerint nem is az. Legyen egy kis önbizalmad és hidd el, hogy nem azért van veled, mert nem jutott neki jobb, hanem mert veled akar lenni és szeret téged. :)
2018. máj. 10. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Bennem semmi. Ha szerelmes vagyok, mást észre sem veszek.
2018. máj. 10. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha szerelmes akkor semmit.

Ha realitáshoz szokott ember akkor simán elrendezi magában

szép vagy nem szép s annyi.

Ha a farka vezérli hát ott gyorsan borul a bili.

Amúgy sok szép nő van s barátként tökéletesnek is tűnnek de férfi szemmel kiderülhet van a viselkedésében valami ami zavaró pl fura hang, ordenálé vagy közönséges viselkedés stb.

Nekem is van ilyen barátnőm, a férfiak s a lezbikusok mind imádják nem mert olyan hű de szép hanem a kisugárzása erotikus, a hangja, a nézése s ettől máris csinosabbnak tűnik. Ezt utálja benne rengeteg nő.

Én is féltem bemutatni a páromnak az pedig nem értette miért, elismerte különleges de közben annyira komplexusos, hogy egy órát is nehezen beszélgetne vele közös társaságban.

Ha féltékenyebb vagy hát azzal a barátnőddel kevesebb hármas programot szervezel s nem kell elérhetőségeket cserélgetni aztán ennyi.Szóval nyugi. Esetleg aznap hozd a jobbik formádat s a személyiségednek, testalkatodnak előnyösen öltözz fel.

2018. jún. 10. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!