Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi játszódik le bennetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le bennetek ha ilyen párt láttok?

Figyelt kérdés

Magyar lány es külföldi férfi.

Néger,arab, török, albán stb

2019. jún. 24. 18:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Semmi az eg vilagon. Foleg mivel nagy valoszinuseggel angolul beszelnek, ra se jossz feltetlen h nem kulfoldi mindketto.
2019. jún. 24. 18:53
 2/21 anonim ***** válasza:
31%
Budapesten minden második pár ilyen. Magyar nő valamilyen külföldi palival. Ha minden alkalommal lejátszódna valami a fejemben ilyenkor, akkor már rég a diliházban lennék. El kell fogadni, hogy a külföldi pasik piacképesebbek, ez van. Ha nem tetszik, el lehet innen menni!
2019. jún. 24. 18:53
 3/21 A kérdező kommentje:
Miért piacképesebbek?
2019. jún. 24. 18:56
 4/21 anonim ***** válasza:
78%

"Budapesten minden második pár ilyen. "

Na persze. Muszáj baromságokat írni?

Amúgy nem érdekel. Minek kéne ismeretlenekkel foglalkozni?

2019. jún. 24. 18:58
 5/21 anonim ***** válasza:
20%

Miért piacképesebben? Ez jó kérdés, de amúgy logikus ha belegondolsz. Izgalmasabbak, nem olyan unalmasak mint a magyar pasik. Nem helyesebbek, nem jobbak, sőt még csak nem is feltétlenül gazdagabbak (akik ide jönnek, azok a külföldiek legalja, a gazdagok nem jönnek kelet-európai csajokat hajkurászni csak a csőcselék)

Viszont mégis izgalmasabbak, mert nem nyaliznak annyit a nőknek, nem rendelik alá magukat a nőknek, mint a legtöbb magyar pasi, stb. Már maga a nyelvi különbségek is vonzók, mert így már eleve van egy pikantériája a dolognak, meg ilyenek, amikre a nők rákattannak.

2019. jún. 24. 19:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sajnálom a lányt, főleg hogyha arab vagy török a párja. Sajnos sok ilyen kapcsolatot láttam már, mindegyik borzasztó volt. Az ő kultúrájukban a nőnek kuss a neve. Viszont udvarlási fázisban nagyon tudják tenni a szépet meg hazudni mindenfélét. Én mindig arra gondolok, hogy szegény csaj jól meg fogja szívni ha komolyabbra fordul a dolog és rájön, hogy őt bizony a párja emberszámba sem veszi, mert náluk ez a szokás.
2019. jún. 24. 19:01
 7/21 anonim ***** válasza:
67%

"nem rendelik alá magukat a nőknek, mint a legtöbb magyar pasi"

Jártam pár évig egy német fiúval. A tenyerén hordozott, előzékeny és udvarias volt.

2019. jún. 24. 19:03
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

Honnan tudjam,hogy a lány magyar a férfi meg nem mondjuk nem itt született?

Amúgy nem tudom,alapvetően bennem van előítélet a magyar fitalokkal szemben,valamiért mindig azt gondolom róluk,hogy iszonyatosan nagy elvárásaik vannak és könnyen megcsalnának,lecserélnének ,nem néznek sokba stb. Sajnos azért is,mert életem során sokszor kaptam a férfiaktól,magyaroktól csak negatív visszjaelzéseket,meg sok magyar fiúval volt baráti kapcsolatom és semmi jót nem tudok mondani...

míg külföldinél bár lehet pont ilyenek,de ott benned van,hogy talán ők másabbak,talán ott jobban megbecsülik a nőt és amúgy akárhogy is én tényleg ezt látom,hogy sokkal kedvesebbek ,alacsonyabb a léc és jobban megbecsülnek.

2019. jún. 24. 19:04
 9/21 anonim ***** válasza:
30%

Ki volt az a hülye aki lepontozta a #2-es válaszom? Nézzen már szét, Budapesten igenis minden második pár ilyen. Ezért ilyen felkapott a turizmus. Nem a város nevezetességei érdeklik a turistákat elsősorban, hanem azért jönnek ide, mert itt garantált a sikerük a magyar nőknél, mert elterjedt, hogy itt minden pasira buknak, aki külföldi.

Csak a magyaroknak van egy ilyen kényszer képzetük, hogy a turisták azért jönnek ide mert Budapest szép, holott rohadtul nem. Érdekes módon Budapest turisztikailag érdekes látványosságainál csak néhány másnapos van, bezzeg a bulinegyed mindig tele van külföldivel. Érdekes, nem?

2019. jún. 24. 19:08
 10/21 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is külföldi párom van. Az öregnek néha nagyon megnéznek minket, de a fiatalabbak és a középkorúak nem. Ez manapság már nem olyan ritka. Viszont azt vettem észre, hogy amikor a párommal megyek étterembe vagy bárhova akkor engem is külföldinek néznek és sokkal kedvesebbek és mosolygósabbak velünk az emberek, mint amikor mondjuk a barátnőimmel vagyok. Nyilván alapból gazdagabbnak nézik itthon a külföldieket, de ez mindenhol így van.

25N

2019. jún. 24. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!