Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiú barátokról mi a vélemény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú barátokról mi a vélemény? Én gondolom túl vagy nem normális dolog egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy hamarosan véget fog érni az 5 hónapos kapcsolatom. Eléggé elhidegültünk egymástól az utóbbi időben, mert vitaztunk egy olyan dolgon ami nekem eléggé fáj ugyanis a lánynak van egy-két fiú barátja akikkel még ha nem is találkozik, de gyakran tartja velük a kapcsolatot. Igazából egy ideig nem is érdekelt annyira, de mióta sikerült szerelembe esnem a lányba eléggé szíven üt ez a szituáció. Az előző másfél éves kapcsolatom is azért ment tönkre, mert megcsaltak és azóta próbálok óvatos lenni, de egyszerűen lehetetlen elkerülni, hogy ne kerüljön valami fiú a képbe. Nem szerettem volna szerelembe esni, mert olyankor nem látom reálisan a dolgokat és elkövetek egy csomó hibát. Nem tudom hibának számít-e az, hogy próbáltam vele tudatni, hogy nekem ez nagyon nem tetszik hogy fiúkkal beszélget, de erre az volt a válasza, hogy neki leginkább fiú barátai vannak, mert a lányokkal nem nagyon jött ki régen sem, de akad 1-2 lány barátja is és szerinte én el akarom őt már most választani a fiuktól, hogy ne beszélgessen egyel sem holott 2-3 éve barátok és maximum 1x-2x találkoztak. Szerintetek őszintén ez normális vagy csak én gondolok bele túl sokat? Egyszerűen úgy érzem, hogy ismét kést döftek a szívembe és folyamatosan forgatják benne. Annyira borzasztóan rossz érzés ez a nyugtalanság és levertség.

febr. 26. 08:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez emberfüggő. Nekem néhány lány barátom van, legtöbbjük még középiskolai ismerősöm, illetve van akit részben szakmai okból, részben közös társaságbol ismerek és jóban lettünk. Közös bennük hogy sose akartam tőlük többet, nem mozdultam rájuk és ők se rám. De néha összefutunk tanulás vagy más kapcsán, esetleg kávézunk ennyi. Én nem jelentek veszélyt ilyen szempontból senki nőjére, főleg hogy a legtöbbjük barátját ismerem is, általában jóban is vágyunk.

Ugyanakkor nem fogok hazudni, vannak srácok akik ezzel a csak barátok vagyunk szöveggel hátsó szándékokat takarnak.

Ez neked kell próbálnod kiszűrni, illetve a barátnőd személyiségét neked kell kiismerni. Hiszen valószínűleg lesz olyan pillanat amikor nem vagy ott és úgy próbálkozik valaki nála, és at the end of the day rajta fog múlni hogy felremegy-e valakivel vagy nem, lehetsz te bármilyen óvatos.

febr. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!