Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú barátokról mi a vélemény? Én gondolom túl vagy nem normális dolog egy kapcsolatban?
Ez emberfüggő. Nekem néhány lány barátom van, legtöbbjük még középiskolai ismerősöm, illetve van akit részben szakmai okból, részben közös társaságbol ismerek és jóban lettünk. Közös bennük hogy sose akartam tőlük többet, nem mozdultam rájuk és ők se rám. De néha összefutunk tanulás vagy más kapcsán, esetleg kávézunk ennyi. Én nem jelentek veszélyt ilyen szempontból senki nőjére, főleg hogy a legtöbbjük barátját ismerem is, általában jóban is vágyunk.
Ugyanakkor nem fogok hazudni, vannak srácok akik ezzel a csak barátok vagyunk szöveggel hátsó szándékokat takarnak.
Ez neked kell próbálnod kiszűrni, illetve a barátnőd személyiségét neked kell kiismerni. Hiszen valószínűleg lesz olyan pillanat amikor nem vagy ott és úgy próbálkozik valaki nála, és at the end of the day rajta fog múlni hogy felremegy-e valakivel vagy nem, lehetsz te bármilyen óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!