Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a helyes megoldás ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes megoldás ebben az esetben? Van értelme így folytatni?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és párom azt mondta, hogy már haldoklik a kapcsolatunk és nem úgy vonzódik hozzám, mint korábban, de szakítani nem akar egyelőre, mert nem tudja eldönteni mit akar.

febr. 22. 10:53
1 2 3
 21/28 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez a hajó elment. Próbáld elemezni, hol rontottál, és okulj a hibádból, hogy legközelebb ne kövesd el. Tudod, ha van valakid, nincs hátradőlés, nincs lazsálás, telefonbuzerálás. Egy kapcsolatot ápolni kell (mindkét félnek), különben bukik a mutatvány.
febr. 24. 19:29
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Szakíts te, mert a végén még az lesz, hogy megcsal és utána dob ki.
febr. 26. 15:07
 23/28 anonim ***** válasza:
75%
Nézd, ilyet egy nő végső kétségbeesésében mond, amikor adni akar egy utolsó utáni esélyt, de már ő maga sem hisz nagyon benne. Hiszen már egy csomószor jelzett, de te nem hitted, hogy ekkora a gond... Tipikus, mintha az exem hallanám. Ő a szakítás után kapott észbe, akkor akart még egy utolsó esélyt, de az már korábban megvolt és eljátszotta.
febr. 26. 18:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk erre en mar megalazonak ereznem, hogy ezek utan az az erdekes, o mit szeretne. Mert ha szerinte ennyire szar, de nincs kedve lepni, az mar engem nem tartana mellette. Megkonnyitenem neki azonnal a dontest.
febr. 27. 00:27
 25/28 anonim ***** válasza:
Kérdező nem tudom hány éves vagy de jobb lenne véget vetni mielőbb a "kapcsolatnak", egyértelműen csak rosszabb lesz
febr. 27. 06:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Jelenleg ott tartunk, hogy sok közös programot csinálunk, amiken úgy érzem, hogy jól érzi magát velem. Azt mondta, hogy ad még egy esélyt a dolognak és idővel, hátha kialakul majd. Tisztában vagyok vele, hogy ez már olyan, hogy “megdöglött a kutya, de tartsuk meg” és tudom, hogy az lenne a helyes, ha szakítanék, de sajnos nem tudom meglépni, mert nekem ő nagyon sokat jelent. 28 éves vagyok és korábban is nehezen ment a csajozás, mielőtt vele összejöttem 6évig nem volt senki, talán emiatt is ragaszkodok hozzá ennyire, mert félek a magánytól is.
febr. 27. 13:45
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól van két kapcsolatfüggő egy rakáson.
febr. 27. 17:49
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben másnap elköltöztem a férfitől.

Engem már nem szeret (ő mondta), de persze nem szakít, mert fél, hogy sok ideig nem lesz punci és tiszta ruha.

Bocs, ennél többre becsülöm magam.

febr. 28. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!