Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a helyes megoldás ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes megoldás ebben az esetben? Van értelme így folytatni?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és párom azt mondta, hogy már haldoklik a kapcsolatunk és nem úgy vonzódik hozzám, mint korábban, de szakítani nem akar egyelőre, mert nem tudja eldönteni mit akar.

febr. 22. 10:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
Mint írtam akkor várd meg míg kitesz ő ha egyszer nincs önbecsülésed.
febr. 22. 12:33
 12/28 anonim ***** válasza:
37%

11-es, aki szeret egy másik embert, annak nincs önbecsülése?

Érdekes emberek írogatnak ide...

febr. 22. 13:29
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem azért nincs önbecsülése, mert szereti hanem azért, hogy nem rakja ki amikor tudja, hogy nem kölcsönös a szerelem.
febr. 22. 13:32
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
Hat akkor utoljara probalj meg ferfikent viselkedni es add ki az utjat. Mas ugy megerni a kapcsolat veget, ha te mondod ki, mintha teged dobnak ki. Ez a jaj, mi lesz velem, felfordul az eletem, ez tenyleg nem ferfias. Kicsit tobb felelossegvallalasra lenne szukseged. Gondolom ezt hianyolta a baratnod, hogy cselekves helyett a nyafi ment, hogy jaj mi lesz. Egy ferfi nem igy viselekedik.
febr. 22. 15:24
 15/28 anonim ***** válasza:
Miben nem voltál elég határozott?
febr. 22. 16:20
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

én az utolsó nőnek aki ezt mondta nekem hogy nem lát férfinak mert nem vagyok határozott, azonnal ki adtam az útját még próbált barátkozni talomba tenni úgy be rágtam hogy ki dobtam mint macskát sz@rni.

u.i.: már biztosan ismerkedik melleted ágról ágra típus az ilyen azért nem szakít mert még nincs meg az utódod. mosd dobd ki gyorsan mert amíg te próbálkozol ő ismerkedik én megjártam így ne legyél lúzer mint én!

febr. 22. 21:29
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el.

Ennek már papot hívjál bro!

febr. 23. 08:29
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sajnos a régi kudarcaimból adódóan lettem ilyen határozatlan úgy általánosan mindenben valamilyen szinten, amit talán még az elején tudtam leplezni, de később munkahelyem elvesztése után megint erősen előjött belőlem. Plusz azért nem egyszerű a helyzet, mert a családunk is nagyon jóban van és a barátaink is közösek, így ismertük meg egymást és lett barátságból szerelem. Sok közös programot szervezünk velük, nyaralások, szülinapok, kerti partyk stb és szerintem mindketten ragaszkodunk ehhez az élethelyzethez is és valószínű emiatt húzza a dolgot.
febr. 23. 09:19
 19/28 anonim ***** válasza:
76%
Pedig szembe kell neznetek azz, hogy a szakitast hogyan oldjatok meg. A nem nezlek ferfinak, meg a nem erzem nonek magam melletted az tipikus kapcsolat vegi utolso mondatok. Csak mindketten gyavak vagytok pontot tenni a vegere. Mitol lesz jobb 6 honap mulva? Semmivel, csak elcsesztel ujabb 6 honapot az eletedbol. Ezt a dontest most kell meghozni, kar halogatni.
febr. 23. 10:49
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Légy határozott és szakíts vele te.
febr. 23. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!