Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak? Megcsalt, de megis szeretem
Nekem Ö (lenne) a nagy Ö, de ez forditva nem igaz. Az együtt töltött idö alatt folyamatosan a telefonjat dugdosta, ha nala voltam le volt nemitva. Többször rakerdeztem, allitasa szerint mindig igy van.
Neha elkaptam 1-1 pillanatot, pl chatben beallitott rozsaszin szivecskes hatter, rakerdeztem egyböl tagadott, kimagyarazott, terelt. Hiaba kertem mutassa meg a telefonjat, azt mondta az maganügy.
Jol ereztük magunkat együtt, a testi kapcsolat is remekül müködött.
Aztan Bele neztem a telefonjaba, jött a sokkkkk.
Egyszerre több növel, ertsd 3-4 el chatel, szediti öket, mindegyiknek beallitja,hogy Ö egyedülallo szingli pasi. Hivja at magahoz öket.
Meg nem tudja,hogy tudom. Szeretnek ele allni es szembesiteni. Szeretnem ha szemtöl szembe neznek egymassal. De belegondolni is rossz,hogy akkor latom utoljara. Az eszem tudja,hogy kihasznal, es nem szeret szerelemmel-vagy legalabbis nem ugy ahogy en gondolom, viszont... en kötödöm hozza, es fontos nekem. (Kerlek ne nezzetek hülyenek) Ettöl függetlenül viszont rettenetesen csalodott vagyok, szomoru, dühös.
Sosem szakitottam meg, igy nincs benne tapasztalatom.
Mar elöre faj az elvesztese. Pedig igazabol Ö veszit el engem.
Ugy erzem lelkileg egy gyenge sz*r vagyok, valahogy keptelen vagyok megtenni. Nem tudok eleallni, vagy egyszerüen letiltani sem. Nem megy.
Nagyon önbizalom hianyos vagyok es zarkozott. Elhittem,hogy vele müködhet, erre .....
Ha homokba dugom a fejem, es ugy teszek mintha nem vennek rola tudomast,hogy tudom - Ö pedig nem tudja,hogy En tudom mi megy a hatam mögött - akkor egy nagyon jo parosnak mondanam magunkat. De ezzel,hogy Homokba dugom a fejem, csak magamat emesztem es folyamatosan ezen agyalok.
Ha viszont elmondom neki, ott veget er mindenfele kapcsolat köztünk, es elveszitem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!