Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Szakítsak?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan egy éve, hogy találkoztunk. Bár elég nagy korkülönbség van, mégis már elsőre egy hullámhosszon voltunk és imádtuk egymást. Én legalábbis úgy éreztem, hogy minden jó. Aztán mindig valamiért csak keveset tudtunk együtt lenni. Dolgozott, vagy más dolga volt mindig. Igazából együtt nem mentünk el soha sehova. A szülinapomon se csinált semmit, csak adott egy csokit amiről pont akkor egy hete beszéltem neki mennyire gyűlölöm és önszántamból sose ennék belőle, de nem is ez a lényeg. Hanem úgy fél év után a születésnapom után megnéztem az üzeneteit, mert annyira gyanús lett már, hogy mindig fontosabb valami. Hát be is igazolódott a sejtésem, hogy rajtam kívül még vagy harminc (bár túloznék, de szó szerint) nőnek teszi a szépet és hívja, hogy találkozzanak. Akkor nagyon kiakadtam, egy világ dőlt össze bennem, bíztam benne. Bár egyébként mindegyik nő ignorálta. Utána annyira magyarázott és könyörgött meg minden, hogy együtt maradtam vele, de azóta bennem semmi sem ugyanaz. Egyszerűen nem bírok benne megbízni, nem érzem magam elég jónak. Erre rátesz az, hogy azóta is minden fontosabb nálam, nőnapra sem adott, mondott semmit. Párszor azóta elmentünk egy-két helyre, de úgy igazán még kevesebbszer voltunk együtt, mert mindig rohan valahova. Csak szexre van idő, de van, hogy arra se. És akkor sincs előjáték, hangulat, egyszerűen nem tesz semmit. De néha még megnézem és látom, hogy instagramon bombázókat nézeget, ettől pedig annyira érdemtelennek érzem magam. Ha szólok neki, hogy töltsünk el együtt több időt, nem érzem jól magam, bármi akkor bocsánatot kér és magyaráz, de állandóan ez van. Viszont nem változtat semmin. Ha kérek tőle valami fontosat természetesen azt se csinálja meg (pl.fontos iratokban kéne a segítsége, vagy csak levinni a szemetet). Így, hogy nincs semmi időnk, beszélgetni sem nagyon tudunk. Egyre távolabb érzem magam tőle. Ő mindig azt mondja, hogy szeret, de ennyi. Ráadásul annyi nőnek írta gyanezeket, hogy nem hiszem el, amit mond. Egyébként másban ez nem mutatkozik meg. Én rengeteget tettem érte, csak azért nem írom le mert így is nagyon hosszú már ez a szöveg. Igazából olyan az egész, mintha valami szexpartnerem lenne, akivel néha beszélgetünk és, ha kell akkor segítek neki. Persze, ha mondom neki, akkor rögtön kibeszéli, hogy nem így van.

Nem tudom, mit csináljak. Érzelmileg nagyon kötődöm hozzá, fontossá vált nekem, de egyre jobban kizsákmányolva érzem magam. Állandóan könyörgöm, kényszerítenem kell, hogy együtt legyünk legalább kicsit több ideig, de egyre kevesebbet van jelen. Azt érzem, hogy nem is akar velem lenni. Néha azt is, hogy már szexelni sincs annyira kedve.

Magányos vagyok. Sokszor akartam vele szakítani, de mindig meg akarja beszélni és könyörög, mindent megígér, magyaráz és utána minden olyan szépnek tűnik. Néha van, hogy jól érezzük magunkat, de ilyen igazi együtt eltöltött minőségi idő nincs, számítani se tudok rá és a szavát se tartja soha. Pl. azt mondja, hogy egykor találkozunk aztán két órát várok rá mire tényleg előkerül. Akkor persze bocsánatot kér, de úgy unom már. Más nőkhöz (akikkel még csak nem is csókolozott) pedig verseket is írt, hozzám persze nem. Ha megkérdezem tőle miért, akkor azt mondja, hogy nem tudta a kapcsolatunkat bele építeni egy szövegébe se és ez nem így működik. Nem látom semmi megnyilvánulását annak, hogy tényleg számítok neki én is. Nagyon egyoldalúnak érzem és egyre távolabbnak ezt a kapcsolatot.

Mit csináljak? Szakítanom kéne?

2022. jún. 17. 21:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem érzed hogy szeret és ilyen dolgai vannak akkor el kell gondolkodni..

Majd utánna megibt kapálozni fog talán megváltozik.

Dehát kapot már egy esélyt.

Jó kérdés, bár neked megegy életed van lehet találkoznál egy olyannal aki tényleg vagy jobban szeretne..

Sőt lehet már van is ilyen ember a kötnyezetedben..

2022. jún. 17. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy rá vmi nagy hatással
2022. jún. 17. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meggyőztél minket, hogy meggyőzzünk téged, hogy szakíts. :)
2022. jún. 17. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Bocsáss meg, de velem még a szeretőm is többet foglalkozik, holott neki is van családja és nekem is.

Nőnap, Valentin nap, csak úgy virágot hoz. Elvisz ide oda. És a szex sem ócska.

Ha az egyetlen pasim viselkedne így velem kb 2 nap után dobnám.

2022. jún. 18. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy nem a párod hanem a szexpartnered. Véletlenül se legyenek illuzióid. Különben meg, nem csak te vagy az egyetlen szexpartnere. Simán lehet, hogy van rendes barátnője is. Sok ilyen pasival volt dolgom. Tudom miről beszélek. B*szd ki de úgy, hogy még a küszöb alatt se tudjon visszabújni. Szokásuk.
2022. jún. 18. 01:30
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Jaj szívem,ha ezeket a negatív dolgokat érzed ezzel kapcsolatban,az sosem jó.

Hiába szereted,ha ő egy fikarcnyit sem tesz bele kettőtökbe.

Ráadásként szólni kell azért hogy ne flörtöljön,foglalkozzon veled?! Ez így nagyon nem jó.

A szerelem sokszor kevés ahhoz hogy működjön. :(

Remélem azert jól bírod.

Nyugodtan írj privátban ha szeretnél beszélgetni. :)

2022. jún. 18. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen szakíts. Nem foglalkozik veled, az első év után ott tart a kapcsolatotok, hogy már rég ki kellett volna dobnod. Ha így érzed magad a kapcsolatodban, akkor hidd el, hogy nélküle csak jobb lehet. Ráadásul jóval fiatalabb vagy, biztos gyorsan talâlsz új kapcsolatot.

Nem lehet, hogy a kapcsolatba vagy szerelmes, nem pedig a barátodba? Ő nem szolgál rá semmivel, jobb mielőbb elzavarni, ne vesztegess el több időt.

Lépj a sarkadra és dobd ki, ne hagyd magad meggyőzni, elég figyelmeztetést kapott már! Hajrá!

2022. jún. 18. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár látnád ezt a kapcsolatot "kívűlről",ez minden csak

nem normális..Téged kihasználnak, megaláznak rendesen.

Keress olyat,aki megérdemli hogy vagy neki, és ne félj

attól hogy hiányozni fog ez az alak.Erre magadtól is rájössz

majd gyorsan, csak távolodj el tőle.

2022. jún. 20. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar veled lenni, könyörögni kell a több együtt töltött időért. Nem fontos neki, hogy élvezd a szexet, előjátékot el is felejtheted, az a lényeg a barátod gyorsan könnyíteni tudjon magán, mintha csak egy lyuk lennél. Érzelmileg se támogat, nem érdekli, boldog légy, sehová nem kísér el, nem akar segíteni. Ezen felül egyszer már lebukott, hogy nem hűséges, és azóta se kapta össze magát, hogy teperjen érted.

Nem akarlak elkeseríteni, de ennél nagyobb szarban nem is lehetnél, fogalmam nincs, miért kötődsz hozzá, mert a külsején kívül semmit se kapsz tőle.

2022. jún. 21. 06:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha te ugyanezeket csinálnád ő mit csinálna? Lehet megérne egy kört. na akkor ha nem cukiskodni fog ki fog ütközni az igazi énje..
2022. jún. 21. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!