Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magam. Miért nem tudok elszakadni tőle miközben úgy bánt velem mint egy kutyával?
9 bevallom serult vagyok igen.
Es akkor mi van? Miben nem volt igazam? Hogy tele van hulyevel a vilag?
Ha van egy pici eszem alcaznom kell magam a hulyek elott, mert akkor ok rugnak belem.
Nagyon szépen köszönöm a valaszokat, nagyon jól estek es tenyleg megprobalok utanaolvasni hátha segít de tudom is hogy magamon kell dolgoznom.
A 11es válaszadónak meg nagyon hasonló felfogása van mint a páromnak volt. Ezt a szűk látásmódját próbáltam én is átformáln, de végül inkább rám ragadt ez a pesszimizmus.
Egyáltalán nem biztos, hogy neked olyan sok dolgoznivalód van magadon, az is lehet, hogy csak annyi történt, hogy életedben először egy toxikus ember horgára akadtál, és nem voltál rá felkészülve, mert nem ismered ezt a típust, és mivel egészséges közegből jössz, nem vagy még felvértezve az efféle manipulációk ellen.
Az, hogy a szemétségei ellenére továbbra is rá vágysz, pedig nem más, mint a traumás kötődés okozta hormonkoktél utóhatása. Időbe fog telni, de el fog múlni ez az érzés, és onnantól talán tisztán látsz majd. Az mondjuk nem árt, ha olvasgatsz ill. tájékozódsz a témában, egyrészt hogy ez a megmentősdi ne váljon szokásoddá, és hogy képben legyél azzal, min is mész most épp keresztül. Mindenesetre ezt a pasit kerüld el jó messzire, mert ha nem vagy résen, egy újabb manipuláció áldozata leszel.
Egyetertek az utolso valaszoloval. Nem tudom hany eves vagy, de lanykent en is megeltem egy hasonlo toxikus kapcsolatot. Tudtam hogy rossz, nem ereztem benne jol magam, konkretan magamban lattam a mentalis leepulest mellette-es amiket a szavai okoztak folyamatosan. Valahogy az emberben a rossz tapasztalatok azt is betaplaljak hogy “ennyit erdemlek”, “akkor leszek jo ha elfogadom” es kozben te is probalnad formalni jobb iranyba, de egy ember alap ertekrendjet nem lehet megvalasztani. En sem tapasztaltam soha hasonlo toxikus kapcsolatot, nem tudtam mit kezdjek vele, mindig vartam hogy hatha majd most jobb lesz, ez meg az a program majd javit rajta. Nem javitott, nalam is betelt a pohar. Kiraktam, harmadjara sikerult, mert mindig visszakonyorogte magat. Januarban felkeresett, volt kis nosztalgia, ami kicsit elfeledtette a rosszat, de hamar kiderult ugyanolyan maradt, sot kepes elbagatelizalni a problemat es engem kihozni annak hogy tul erzekeny vagyok.
Hamarosan elmulik es megfogod magadnak koszonni hogy megszabadultal tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!