Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valakitől nem tudtatok elszakadni?
Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy azt gondoltátok, végleg vége a kapcsolatnak, és soha nem néztek hátra, de jött valaki, akivel szakítottatok, de röviddel utána mégis hiányozni kezdett, és rájöttetek, hogy nem akartok nélküle élni?2021. jan. 8. 13:50
1/9 anonim válasza:
6 éve kínlódok ezzel a problémával. 20l
2/9 anonim válasza:
Volt/van.
7 évig voltam együtt az exemmel, azalatt vagy 3x szakítottunk, de mindig visszatértünk egymás életébe.
Most ismét külön vagyunk, az ezem szerint végleg, de a szívem azt érzi, hogy fog még keresni.
De lehet, csak azért, mert eddig mindig újra és újra felbukkant... Így hihetetlen belegondolni, hogy mostmár TÉNYLEG nem fog...
3/9 anonim válasza:
Sosem ertettem, hogy amikor az eszervek mar a szakitasig vittek, hogy utana miert kell ujra megprobalni. Lotto otost eselyesebb megnyerni, mint azt, hogy abbol lesz valami, amiert erdemes ujrakezdeni. Mondjuk lottozni is eleg sokan szoktak.
4/9 anonim válasza:
Igen, 4 éve alatt se tudtam elfelejteni...
6/9 anonim válasza:
5 éve szenvedek ebben,pont tegnap azt álmodtam,hogy lelőtt az exem.Szerintem ez azt jelenti,hogy mióta szakítottunk,meghaltam
7/9 anonim válasza:
Én teljesen megértek mindekit nekem is volt egy 2 éves kapcsolatom ami utan nagyon nehéz volt kb 1 éve fáj nekem is de megy tovább az élet!
9/9 anonim válasza:
Hat semmi komoly csak elmúlt a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!