Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt, hogy valakitől nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valakitől nem tudtatok elszakadni?

Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy azt gondoltátok, végleg vége a kapcsolatnak, és soha nem néztek hátra, de jött valaki, akivel szakítottatok, de röviddel utána mégis hiányozni kezdett, és rájöttetek, hogy nem akartok nélküle élni?
2021. jan. 8. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
6 éve kínlódok ezzel a problémával. 20l
2021. jan. 8. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt/van.

7 évig voltam együtt az exemmel, azalatt vagy 3x szakítottunk, de mindig visszatértünk egymás életébe.

Most ismét külön vagyunk, az ezem szerint végleg, de a szívem azt érzi, hogy fog még keresni.

De lehet, csak azért, mert eddig mindig újra és újra felbukkant... Így hihetetlen belegondolni, hogy mostmár TÉNYLEG nem fog...

2021. jan. 8. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem ertettem, hogy amikor az eszervek mar a szakitasig vittek, hogy utana miert kell ujra megprobalni. Lotto otost eselyesebb megnyerni, mint azt, hogy abbol lesz valami, amiert erdemes ujrakezdeni. Mondjuk lottozni is eleg sokan szoktak.
2021. jan. 8. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 4 éve alatt se tudtam elfelejteni...
2021. jan. 8. 17:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen. Sajnos.
2021. jan. 8. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5 éve szenvedek ebben,pont tegnap azt álmodtam,hogy lelőtt az exem.Szerintem ez azt jelenti,hogy mióta szakítottunk,meghaltam
2021. jan. 8. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértek mindekit nekem is volt egy 2 éves kapcsolatom ami utan nagyon nehéz volt kb 1 éve fáj nekem is de megy tovább az élet!
2022. febr. 4. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, mi történt?
2022. febr. 5. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat semmi komoly csak elmúlt a szerelem
2022. febr. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!