Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már más is úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már más is úgy, hogy egyszerűen nem tudott elszakadni az ex-étől? Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

2 éve "keseríti" meg az életem, mikor már úgy érzem túl vagyok rajta, akkor mindig újból megjelenik vhogy... volt, h fél év után, 4 v 3 hónap után.. bár h őszinte legyek nem vagyok biztos abban se, h direkt csinálja, egyszerűen csak így hozza az élet

néha közelebb enged magához, aztán kis túlzással eltűnik, én még mindig ugyanúgy szeretem őt, mint anno

a köztes időszakokban mindig hol jobban vagyok, hol nagyon magam alatt, aztán beletörődök h vége, majd minden kezdődik elölről :(

érzelmileg teljesen tönkretesz, és mások iránt se tudok nyitni, mindenkiben inkább csak őt keresem

23/L

2017. szept. 7. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem volt.

Viszont ez a te fejedben van és két év sok idő. Neked kéne azt mondanod, magadban, hogy most vége! Keressen, de engedd el magadban ezeket. Hisz ha téged akarna, akkor nem lenne veled? Szerintem igen.

Amúgy az életed szempontjából szükséged van erre az emberre? Életképtelen vagy nélküle? Szerintem nem. És szerintem, szerinted sem... Akkor pedig miért éled meg úgy mint ha a világ omlana össze ha nincs veled?!

2017. szept. 7. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem. El kell szakadni és kész.
2017. szept. 7. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Na akkor én itt vagyok, mint sorstárs. Igaz mi 5 hónapja szakítottunk, de nálunk is az van, hogy néha hetekre eltűnik, majd megint megjelenik, és ez folyamatosan. Ha szeretnéd, írj privátot :)
2017. szept. 8. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk ne találkozgass vele, ne vedd fel, tiltsd le mindenhonnan.

Ennyi, amíg TE várod, hogy keressen, nem lesz továbblépés.

2017. szept. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!